DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Yogi Tea® Bio Ajurvédský čaj Sweet Chili (17ks)

Kód produktu: 58203

(0 hodnocení)



144 Kč s DPH120 Kč bez DPH

Dostupnost: 1 - 4 dní

Čaj Sweet Chili kombinuje sladkost s příjemnou pikantností. Čaj, který je tak trochu jako život sám, s jin a jang. Známá chuť čokolády je jako pohodlí domova, zatímco svěžest máty a špetka chilli nás posílají na cestu. Bohatý zážitek, který si rádi dopřejeme znovu a znovu!

Čili papričky jsou jednoleté rostliny, kterým se daří zejména ve slunečních zemích, jako je Mexiko, Indie, Thajsko a Tanzanie. Díky své přirozené štiplavosti se staly jednou z nejoblíbenějších kořeninových rostlin na světě. Čili papričky jsou známé svými účinky na podporu metabolismu, zmírnění bolesti a vyrovnání teploty organismu.

Kakaovník, který původně pochází z latinskoamerických deštných pralesů, je znám především díky svým bobům – základní surovině pro výrobu čokolády. Kakaové skořápky jsou vnější částí kakaových bobů. Mají aromatickou, mírně hořkou, ale i nasládlou chuť. Kakaové skořápky se často používají pro přípravu bylinného čaje bez kofeinu. Tento čaj se vychutnává pro své bohaté čokoládové aroma a jeho antioxidační vlastnosti.

Lékořice je známé již od starověku. Její síla sladkosti je přibližně 50krát silnější než síla sladkosti cukru. Chutná nasládle a jíme trpce. Lékořice je známé pro své potenciální výhody při zmírňování bolesti v krku a kašle.

Bio.
Vegan.
Vegetarián.
Bez konzervačních látek.
Bez chemických látek.

Složení: lékořice* (35%), skořepina z kakaových bobů* (14%), máta*, fenykl*, anýz*, zázvor*, máta* (5%), kopřiva*, skořice* (2%), chilli paprička* (1%), kardamom*, hřebíček*, pepř*. *z kontrolovaného ekologického zemědělství

Příprava: čaj zalijte vroucí vodou a nechte louhovat 7 minut (o něco déle pro silnější chuť). Popíjejte doušek po doušku a nechte se inspirovat aromatami dříve, než přidáte mléko (náhradu mléka) a osladíte si čaj podle svých představ.

Skladování: Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Doporučuje se skladování ve vzduchotěsně uzavřených nádobách.

Upozornění: Obsahuje lékořici, osoby trpící vysokým tlakem by se měly vyhýbat nadměrné konzumaci.

Země původu: mimo EU.

Hmotnost 0.04 kg

EAN 4012824402430

Objem 30,6g (17 x 1,8g)


Yogi Tea®
Yogi Tea®

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading

SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek