DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Virde Koňský balzám forte extra silný (200ml)

Kód produktu: 26986

(0 hodnocení)



183 Kč s DPH153 Kč bez DPH

Dostupnost: 1 - 4 dní

Koňský balzám forte extra silný je balzám vyrobený podle tradiční švýcarské receptury s obsahem cenných bioaktivních složek. Bylinné složky hřejivého koňského balzámu se snadno vstřebávají a poskytují příjemný hřejivý pocit. Obsah paprikového extraktu (Capsicum Annum Extract) navozuje lokální prokrvení, což přispívá ke vstřebávání rostlinných extraktů a éterických olejů v balzámu do hlubších vrstev pokožky. Během používání se rychle vstřebává do pokožky, nezpůsobuje lepkavý pocit!

 

Kdy se doporučuje balzám používat:

K zahřátí před sportem.
V případě svalového napětí, svalové ztuhlosti.
K péči o studené končetiny.


Použití: Nanášejte jej v tenké vrstvě na postiženou část těla alespoň dva až třikrát denně a poté důkladně vmasírujte do pokožky. Po použití si balzám důkladně smyjte z rukou!


Složení/INCI: Aqua, Ethanol denat., Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castrol olej, Carbomer, Camphor, Aesculus hipp. extrakt, Calendula extrakt, Symphytum officinale, Arnica montana extrakt, Cinnamonum olej, Eucalyptusglob. oil, Juniperus comm. oil, Rosmarinus off. oil, Citrus limonum oil, Abies pectinata oil, Capsicum anum oil, Pinus pumilio oil, Triethanolamin, Methylisothiazolinone, Methylchloroisothiazolinone, Benzyl Alcohol

 

Skladování: Na suchém místě, při pokojové teplotě (10-25°C). Nevystavujte extrémním teplotám a chraňte před přímým slunečním světlem.


Upozornění: Pouze k zevnímu použití. Nepoužívat na otevřené rány. Zabraňte kontaktu s očima a ústy. Nepoužívejte pokud jste alergičtí na kteroukoli složku produktu. Ukládejte mimo dosah dětí.

 

Země původu: Česká republika.

Hmotnost 0.2 kg

EAN 8594062351597

Objem 200ml


Virde
Virde

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading


SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek