DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Virde Konopný balzám hřejivý (200ml)

Kód produktu: 44063

(0 hodnocení)



236 Kč s DPH196 Kč bez DPH

Dostupnost: 1 - 4 dní

Balzám s rostlinnými výtažky pro komplexní péči o pleť. Účinné látky extraktů stimulují krevní oběh a vyvolávají pocit hřejivosti na ošetřovaném povrchu. Přípravek příznivě působí na pokožku, zjemňuje, zklidňuje a stimuluje revitalizační procesy pokožky


Použití: Nanášejte třikrát denně jemně na postižený povrch pokožky, poté počkejte, až se balzám vstřebá.


Složení/INCI: Aqua, Cannabis Sativa Seed Oil, Alcohol denat., Caprylic/Capric Triglyceride, Sorbitan Oleate, Polysorbate-80, Glycerin, Camphor, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, , Symphytum Officinale Root Extract, Aesculus Hippocastanum Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Lactose, Silice, Lactic Acid, Arnica Montana Flower Extract, Capsicum Frutescens Resin, Helianthus Annuus Seed Oil, Glyceryl Oum bulus Leaf Oil.

 

Skladování: Na suchém místě, při pokojové teplotě (10-25°C). Nevystavujte extrémním teplotám a chraňte před přímým slunečním světlem.


Upozornění: Pouze k zevnímu použití. Zabraňte kontaktu s očima a ústy. Nepoužívejte pokud jste alergičtí na kteroukoli složku produktu. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepoužívejte na poškozenou pokožku!

 

Země původu: Česká republika.

Hmotnost 0.2 kg

EAN 8594062352792

Objem 200ml


Virde
Virde

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading


SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek