DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Virde Konopný balzám chladivý (200ml)

Kód produktu: 44064

(0 hodnocení)



236 Kč s DPH196 Kč bez DPH

Dostupnost: 1 - 4 dní

Balzám s rostlinnými výtažky pro komplexní péči o pleť. Krém příjemně chladí a osvěžuje unavené končetiny po fyzické aktivitě. Gel příznivě působí na pokožku, činí ji hedvábnou, zklidňuje a stimuluje revitalizační proces pokožky.


Použití: Krém vmasírujte do ošetřeného povrchu až 3x denně. Obsahuje mentol.


Složení/INCI: Voda, olej ze semen konopí sativa, alkohol denat., kyselina kaprylová /, sorbitan oleát, polysorbát-80, glycerin, mentol, PEG-40 hydrogenovaný ricinový olej, fenoxyetanol, ethylhexyl, kafr, karbomer-amin, extrakt květin Calendula officinalis, extrakt z květů měsíčku lékařského Extrakt z kořene, extrakt z Aesculus hippocastanum, sorban draselný, benzoát sodný, laktóza, oxid křemičitý, kyselina mléčná, extrakt z květin Arnica Montana.

 

Skladování: Na suchém místě, při pokojové teplotě (10-25°C). Nevystavujte extrémním teplotám a chraňte před přímým slunečním světlem.


Upozornění: Nedoporučuje se dětem do 3 let. Jen pro vnější použití. Zabraňte kontaktu s očima a ústy. Nepoužívejte pokud jste alergičtí na kteroukoli složku produktu. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepoužívejte na poškozenou pokožku! Jen pro venkovní použití! Nepoužívejte v okolí nosu, úst, očí nebo poškozené pokožky.

 

Země původu: Česká republika.

Hmotnost 0.2 kg

EAN 8594062352808

Objem 200ml


Virde
Virde

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading


SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek