DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Virde Hemofit gel (100ml)

Kód produktu: 27520

(0 hodnocení)



183 Kč s DPH153 Kč bez DPH

Dostupnost: 1 - 4 dní

Cenné bylinné složky VIRDE HEMOFIT GEL přispívají k úlevě od nepříjemných potíží způsobených hemeroidy. Díky hydratačnímu a revitalizačnímu účinku gelu může jeho pravidelné používání přispět k prevenci symptomů u jedinců se sklonem k hemoroidům.

Mezi jeho složkami jsou semena jírovce koňského a rakytník řešetlákový díky svým protizánětlivým vlastnostem pomáhají zmírnit pocit pálení a pálení.
Kdy se doporučuje gel VIRDE Hemofit? V případě svědění, pálení kolem konečníku. Pro péči o vyčnívající pokožku kolem konečníku. Pro péči o povrch kůže kolem konečníku u jedinců se sklonem k hemoroidům.

 

Použití: Jemně naneste množství velikosti hrášku na oblast kolem konečníku a počkejte, až se gel vstřebá. Aplikujte alespoň jednou denně.


Složení/INCI: Aqua, Quercus Robur Extract, Glycerin, Aesculus Hippocastanum, Hippophae Rhamnoides, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Carbomer, Triethanolamine, Allantoin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfém, Eupatoria Extract, Olea Europaea Extract.

 

Skladování: Na suchém místě, při pokojové teplotě (10-25°C). Nevystavujte extrémním teplotám a chraňte před přímým slunečním světlem.

 

Pozor: V případě krvácení, bolestivých hemoroidů gel nepoužívejte, obraťte se se svými stížnostmi na odborníka.


Upozornění: Pouze k zevnímu použití. Ukládejte mimo dosah dětí. Dávejte pozor, aby se přípravek nedostal do očí, nosu, úst nebo sliznic! Nepoužívejte na poškozenou pokožku! Dá se použít pouze k zevnímu použití!

 

Země původu: Česká republika.

Hmotnost 0.1 kg

EAN 8594062352211

Objem 100ml


Virde
Virde

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading


SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek