DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Slimbios Flavin 7 Quercetin kapsle (60ks)

Kód produktu: 102295

(0 hodnocení)



975 Kč s DPH813 Kč bez DPH

Dostupnost: 1 - 4 dní

Doplněk stravy Flavin 7 Quercetin je koncentrát z rostlin s vysokým obsahem polyfenolů, flavonoidů, kvercetinu (rostlinných antioxidantů).

Flavonoidy jsou pro lidský organismus nezbytné, podobně jako vitamíny nebo minerální látky. Flavonoidy jsou produkty látkové výměny rostlin, ve zvýšené míře se vyskytují ve slupkách a jadérkách ovoce i ve stoncích rostlin. Vědecké studie dokazují, že flavonoidy hrají důležitou roli v prevenci chronických onemocnění, jako jsou například srdečně-cévní onemocnění. Byl prokázán jejich příznivý vliv na hladinu cholesterolu, čímž brání vzniku aterosklerózy. Kromě těchto účinků mají flavonoidy také účinky protizánětlivé, antioxidační, protivirové, protirakovinné, hepatoprotektivní, protisklerotické a imunomodulační.

Jaké pozitivní účinky má Quercetin?
- Mnohé studie prokázaly, že quercetin má silné protizánětlivé a protivirové vlastnosti. Snižuje také riziko infekcí a je prospěšný jako prevence civilizačních onemocnění.

- Posiluje imunitu. A to snižováním účinků oxidačního stresu a bojem proti volným radikálům.
- Je to přírodní antihistaminikum. Předpokládá se, že stabilizuje žírné buňky, uvolňující histamin. Doporučuje se jako prevence senné rýmy, ale také při intoleranci histaminů. Prospěšný je i při astmatu nebo dokonce jako prevence alergických reakcí po bodnutí hmyzem.
- Podporuje zdraví srdce. A to díky schopnosti zmírňovat oxidační stres a zánět v těle.
- Chrání před kardiovaskulárními onemocněními. Příznivě účinkuje při hypertenzi. Chrání tělo před zvýšením hladiny škodlivého LDL cholesterolu. Brání poškození cév a udržuje je čisté a průchozí.
- Je účinný při diabetu. Zejména při komplikacích diabetu vykazuje antihyperglykemický účinek.
- Působí protizánětlivě. Opět díky tomu, že bojuje s volnými radikály. Zmírňuje tak zánětlivé procesy v těle.
- Zmírňuje chronickou únavu. Přidává se i do doplňků výživy pro sportovce, neboť pomáhá zvýšit výkon a vytrvalost a brání nadměrné únavě.
- Pomáhá při kožních problémech. Například při kopřivce nebo dermatitidě.
- Bojuje proti bolesti. Zejména chronické, spojené s autoimunitními onemocněními jako artritida.
- Je prevencí neurologických chorob. Má neuroprotektivní vlastnosti a snižuje riziko vzniku demence a Alzheimerovy choroby.

Dávkování: K prevenci denně 2 x 1 kapsle, jako doplňující terapie denně Max. 3 x 1 kapsle, vždy zapít dostatečným množstvím tekutiny.

Složení: Sophora Japonica L. extrakt (Quercetin 98%), HPMC tobolka (hypromelóza, oxid zinečnatý, zahušťovadlo: karagenan, emulgátor: glycerin).

Upozornění: Tento produkt byl uveden na trh jako doplněk stravy. Nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék. V žádném případě nenahrazuje léčbu určenou lékařem! Není určena jako náhrada pestré stravy. Neměl by být používán při alergii na některou z jeho složek. Nevhodné pro děti do 3 let, použití u těhotných a kojících žen konzultovat s lékařem. Nepřekračujte doporučené dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí.

Země původu: Maďarsko.

Hmotnost 0.08 kg

EAN 5999567729521

Objem 60ks


Slimbios

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading


SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek