DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Naturstar Kurkuma krém-gel (250ml)

Kód produktu: 32799

(0 hodnocení)



489 Kč s DPH408 Kč bez DPH

Dostupnost: 1 - 4 dní

Gel pro péči o pleť s extraktem z kurkumy a chladivým mentolem. Pro účely péče o pokožku jej doporučujeme k masírování kolem bolavých kloubů. Díky unikátnímu bylinnému komplexu se díky speciálnímu krémovo-gelovému složení účinně vstřebává.

Kurkuma napomáhá krvetvorbě, činnosti srdce a krevního oběhu. Její blahodárný účinek je cítit na plicích, na správném fungování horních cest dýchacích a nervové soustavy. Přispívá k zachování imunity organizmu a posiluje organizmus proti vzniku alergií. Ve velkém množství zvyšuje produkci kortizolu v těle, čímž účinně snižuje zánětlivé procesy v těle. Má antioxidační účinek, zlepšuje mechanismy, které zvyšují účinnost proti rakovině, brzdí růst, množení a šíření rakovinových buněk. Má významný vliv při ochraně před rakovinou, kardiovaskulárními chorobami, Parkinsonovou chorobou a Alzheimerovou chorobou. Může chránit před šedým zákalem a zvrátit škody způsobené cukrovkou.

V indickém lidovém léčitelství se kurkuma používala jako trávicí stimulant, proti horečkám, infekcím, kloubním obtížím a onemocněním jater. Hlavní účinnou látkou kurkumy je kurkumin, který patří do skupiny polyfenolů. Kurkuma má silný antioxidační účinek, její terapeutické uplatnění je velmi podobné mnoha bioflavonoidům, je to účinná protizánětlivá, antibakteriální a imunostimulační sloučenina. Na základě dosud publikovaných výsledků klinického výzkumu lze kurkumu použít ke zlepšení krevního oběhu, prevenci tvorby krevních sraženin, snížení rizika trombózy a srdečního infarktu.

Může působit ochranně na játra, jelikož napomáhá metabolismu bílkovin jaterních buněk, příznivě působí i na klouby, artrózu a šlachy. Kurkuma se v indickém lidovém léčitelství a gastronomii používá už tisíce let.


Použití: Přípravek naneste na čistou pleť a následně vmasírujte do pokožky, používejte dle potřeby i několikrát denně.


Složení/Inci: Aqua, Curcuma Long Root Extract, Propylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Cocos Nucifera Oil, Stearic Acid, Polysorbate 60, Lavandula Angustifolia Oil, Eugenia Caryophyllus Bud Oil, Menthol, Carbomer, Petrolatum & Squalene, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol & Ethyl-, Methyl-, Propylparaben.

 

Skladování: Skladujte dobře uzavřené při teplotě 10-25 ° C, mimo dosah přímého slunečního záření.


Upozornění: Pouze k zevnímu použití. Nepoužívat na otevřené rány. Při aplikaci zabraňte kontaktu s očima, ústy a sliznicemi. Nepoužívejte při přecitlivělosti na některou složku produktu. Ukládejte mimo dosah dětí. Minimální trvanlivost vyznačená na obalu.


Země původu: EU.

Hmotnost 0.25 kg

EAN 5999561010182

Objem 250ml


Naturstar
Naturstar

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading


SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek