DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Naturstar Kaštanový gel forte (2x60ml)

Kód produktu: 49684

(0 hodnocení)



314 Kč s DPH261 Kč bez DPH

Dostupnost: 1 - 4 dní

Kaštanový gel forte pro péči o nepříjemné kožní projevy způsobené křečovými žilami, unaveným a napjatýma nohama. Aktivní složky antokyanů, flavonoidů a saponinů z jejích rostlinných extraktů zvyšují mikrocirkulaci pokožky, příznivě působí na elasticitu cév na povrchu pokožky a pomáhají snižovat pocit „těžkých nohou“. Jeho každodenní používání osvěžuje a vitalizuje pokožku s křečovými žilami.

 

Použití: krém naneste v přiměřené vrstvě na pokožku a krouživými pohyby vmasírujte do pokožky. Tento proces opakujte několikrát denně podle potřeby.


Složení/Inci: Aqua, Glycin Soja Oil, Petrolatum, Cetearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum, Propylene Glycol, Sodium Lauryl Sulfate, Alcohol, Glycerin, Ruscus Aculeatus Root Extract, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Vitis Vinif Officinalis Flower Extract, Tocopherol, Phenoxyethanol, Triethanolamine, Methylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Propylparaben


Skladování: Skladujte dobře uzavřené při pokojové teplotě, mimo dosah přímého slunečního záření.


Upozornění: Pouze k zevnímu použití. Nepoužívat na otevřené rány. Při aplikaci zabraňte kontaktu s očima, ústy a sliznicemi. Nepoužívejte při přecitlivělosti na některou složku produktu. Ukládejte mimo dosah dětí. Minimální trvanlivost vyznačená na obalu.


Země původu: EU.

Hmotnost 0.12 kg

EAN 5998844741072

Objem 2x60ml


Naturstar
Naturstar

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading


SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek