DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Haas Natural Vanilkový pudink (40g)

Kód produktu: 17677

(0 hodnocení)



33 Kč s DPH28 Kč bez DPH

Dostupnost: 1 - 4 dní

Lahodný, krémový Puding s přírodní vanilkovým aroma.


Bez lepku.
Bez laktózy.
Přírodní aroma.
Přírodní barvivo.


Použití: na přípravu pudinku. Hotový puding je vhodný k přímé spotřebě, nebo jako náplň piškotového těsta, koláčů, do krémů, palačinek, cheesecakes atd.


Příprava pudingu: na 40g pudinkového prášku budeme potřebovat 500ml plnotučného nebo kokosového mléka. Pudinkový prášek rozmícháme s 2-3 polévkovými lžícemi cukru nebo sladidla av 1/3 připraveného mléka. Zbývající 2/3 mléka necháme sevřít. Pak odstavíme ze sporáku a vlijeme předem připravenou směs s pudinkem. Puding za stálého míchání vaříme asi 1 minutu. Hotový puding nalijeme do misek vypláchnutých studenou vodou a necháme ztuhnout.
Příprava krému: na 40g pudinkového prášku budeme potřebovat 300ml plnotučného nebo kokosového mléka. Pudinkový prášek rozmícháme s 2-3 polévkovými lžícemi cukru nebo sladidla av 1/3 připraveného mléka. Zbývající 2/3 mléka necháme sevřít. Pak odstavíme ze sporáku a vlijeme předem připravenou směs s pudinkem. Puding za stálého míchání vaříme asi 1 minutu. Hotový puding necháme vychladnout. 5 dkg másla pokojové teploty rozmixujeme a po lžičkách přidáváme studený pudink a vznikne nám krém. Krém dáme na upečené těsto.
Složení: Kukuřičný škrob, přírodní vanilkové aroma, přírodní barvivo (karoteny).


Nutriční hodnoty ve 100g výrobku:
Energie: 1472Kj / 346kcal
Bílkoviny: 0,5g
Sacharidy: 86,0g (z toho cukry: 0,1g)
Tuky: 0,1 g (z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1g)
Sůl: 0,0g

Referenční příjem průměrné dospělé osoby (8400kJ / 2000Kč)


Alergeny: může obsahovat stopy mléka, sóji a siřičitany. (Laktóza <0,1g / 100g).


Skladování: Skladujte na chladném a suchém místě.


Země původu: Maďarsko.

Hmotnost 0.04 kg

EAN 5999543462619

Objem 40g


Haas Natural
Haas Natural

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading


SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek