DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Glory Mýdlo se solí z Mrtvého moře (120g)

Kód produktu: 27820

(0 hodnocení)



98 Kč s DPH81 Kč bez DPH

Dostupnost: 1 - 4 dní

Přírodní mýdlo s mimořádně čistým olivovým olejem obohacené o sůl z Mrtvého moře s cennými minerály šetrně čistí a působí příznivě na pokožku celého těla. Napomáhá vláčnosti pokožky a zabraňuje jejímu vysušování.

Olivový olej zvláčňuje suchou pokožku, podporuje elasticitu a zvyšuje její odolnost. Zjemňuje a udržuje přirozenou vlhkost pokožky.

Mrtvé moře je nejníže položeným místem na Zemi. Voda v Mrtvém moři je zdrojem vzácných minerálních prvek s blahodárnými vlastnostmi na pokožku, ale i na celé tělo. Mrtvé moře je opravdový pramen krásy, zdraví a vitality.

Glory je značka přírodní kosmetiky, jejíž základem jsou vzácné minerály z Mrtvého moře. Výrobky byly navrženy nejlepšími odborníky dermatology v oblasti přírodní kosmetiky.


Návod k použití: používat vícekrát denně běžným způsobem jako obyčejné mýdlo.


Složení: Sodium Palmate, Sodium Cocoa, Aqua, Sea Salt, Tocopheryl Acetate, Etidronic Acid, Glycerin, Sodium Hydroxide, Palmitic Acid, Tetrasodium etidronate, Parfum.

Skladování: Skladujte na suchém místě, chraňte před přímým slunečním světlem.


Upozornění: Pouze pro vnější použití. Nepoužívat na otevřené rány. Vyhýbejte se kontaktu s očí a úst. Při kontaktu s očima rychle vypláchněte oči velkým množstvím vody. Nepoužívejte pokud jste alergičtí na kteroukoliv složku produktu. Ukládejte mimo dosah dětí.


Země původu: Jordánsko.

Hmotnost 0.12 kg

EAN 6253501590066

Objem 120g


Glory
Glory

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading


SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek