info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



ZPRACOVÁNÍ OBJEDNÁVEK BĚHEM VÁNOČNÍCH SVÁTKŮ 2025

Vážení zákazníci, dovolujeme si Vás informovat o dodacích termínech objednávek a jejich doručování během vánočních svátků.

Objednávky přijaté do 16.12.2025 do 22:00 hodin. budou vybaveny a expedovány do Vánoc. Objednávky přijaté po tomto termínu budou zpracovány a expedovány až po obnovení běžného provozu od 7.1.2026

Děkujeme Vám za důvěru, kterou jste nám projevil během roku 2025 a těšíme se na další nákupy v novém roce 2026.

Filippo Berio Rajčatové pesto (190g)

Kód produktu: 38611

(0 hodnocení)



146 Kč s DPH120 Kč bez DPH

Dostupnost: 1 - 4 dní

Rajčatové pesto je přípravek na bázi rajčat, bazalky, olivového a slunečnicového oleje, které lze použít do omáček, ke těstovinám nebo k pečenému, vařenému masu. Chuť je vyvážená s 40% - ným podílem rajčat a 8,8% - ným podílem bazalky s přídavkem těch nejkvalitnějších surovin pro vyváženou a jemnou chuť.


Použití: k těstovinám, masu nebo jako dochucovadlo.


Složení: Rajčata sušené na slunci 40,2%, slunečnicový olej, bazalka 8,8%, rajčatová dřeň, extra panenský olivový olej, kešu oříšky, italský sýr (grana padano), vinný ocet bílý, červená řepa, jedlá sůl, regulátor kyselosti: kyselina citrónová.


Nutriční hodnoty ve 100g výrobku:
Energie: 2002Kj / 484kcal
Bílkoviny: 7,3g
Sacharidy: 18,0g (z toho cukr: 5,5g)
Tuk: 42,0g (z toho nasycené mastné kyseliny: 3,9g)
Vláknina: 9,8 ga
Sůl: 3,2 g

Referenční příjem průměrné dospělé osoby (8400kJ / 2000Kč)


Alergeny: mléko, laktóza, kešu ořechy, vejce. Může obsahovat stopy suchých skořápkových plodů.


Skladování: Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě, chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření uchovejte v chladničce při + 4 ° C a spotřebujte do 14 dní.


Země původu: Itálie.

Hmotnost 0.19 kg

EAN 8002210112704

Objem 190g


Filippo Berio
Filippo Berio

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading

SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek