DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Emese Bezlepková moučná směs na chleba (450g)

Kód produktu: 15426

(1 hodnocení)


86 Kč65 Kč s DPH54 Kč bez DPH

Ušetříte 21 Kč (-24%)

Dostupnost: 1 - 5 dní

Bezlepková moučná směs na přípravu chleba. Moučná směs je určena pro osoby s nesnášenlivostí lepku, vyrobená z bezlepkových a bezpšeničných surovin.


Bez lepku.
Bez pšenice.


Použití: pro přípravu chleba, halušek, palačinek, na zahuštění či obalování.


Recept na chléb:
ingredience:
450g moučná směs na chléb.
400g vlažná voda
40g čerstvé droždí
2PL olej
3KL krystalový cukr

Příprava: nejprve uděláme kvásek: do 4 dl vlažné vody přidáme droždí a 3 lžičky cukru. K moučné směsi přidáme hotový kvásek a 3PL oleje. Za stálého hnětení, mixérem vypracuji těsto, čím déle mícháme, tím lepší bude struktura chleba. Vypracované těsto vložíme do tukem nebo olejem vymazané formy na pečení. (Těsto netřeba nechat vykynout!) Vrch uhladíme špachtlí namočeným ve vodě a na vrch cesta po délce uděláme zářez do hloubky asi 3 cm. Pečeme ve vyhřáté troubě / plynovém sporáku na plném plameni v elektrické troubě na 200 ° C 45 minut.
Pokud 10 minut před koncem pečení potřeme olejem, chléb bude křupavější a bude mít hezčí barvu.

Nejlepší způsob, jak udržovat chléb čerstvý je mrazení. Doporučuje se upečený chléb nakrájet. Před nakrájením se ale ujistit, že je zcela vychladlý. Potom ho zabalit do alobalu a odložit do mrazničky. Rozmrazovat chléb můžete přirozeně při pokojové teplotě, nebo v troubě.


Složení: kukuřičný škrob, kukuřičná mouka, bramborové vločky, sůl.


Nutriční hodnoty ve 100g výrobku:
Energie: 1438Kj / 338kcal
Tuky: 0,35g (z toho nasycené: 0,1g)
Sacharidy: 82,0g (z toho cukr: 6,4g)
Bílkoviny: 1,8g
Sůl: 1,8g

Referenční příjem průměrné dospělé osoby (8400kJ / 2000Kč)


Skladování: Skladujte na chladném a suchém místě.


Země původu: Maďarsko.

Hmotnost 0.45 kg

EAN 5997849100020

Objem 450g


Emese
Emese

Komentáře

26.10.2022 15:47:34 | Patrícia

super zmes = chutný chlieb . . . odporúčam!!!!

Zobrazit všechny komentáře
 
 

Loading


SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek