DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Dr.Chen Polar Bear Essential Lední medvěd balzám (3,5g)

Kód produktu: 32671D

(0 hodnocení)



24 Kč s DPH20 Kč bez DPH

Dostupnost: 1 - 4 dní

Polar Bear (Lední medvěd) Essential balm je čínský masťový balzám vyrobený ze směsi éterických olejů různých bylin podle tradiční čínské receptury. Balzám má osvěžující účinek, je vhodný k uvolnění unavených svalů, při bolestech hlavy, nachlazení, bodnutí hmyzem.

Doporučené dávkování a použití: Může se aplikovat několikrát za den. Dostatečné množství balzámu se nanese na postižené místo a jemně se vmasíruje do pokožky. Pravidelné používání zvyšuje účinnost.

Složení: Menthol, Camphor, Mentha piperita herb oil, Eucalyptus oil, Clove oil, Cinnamomum oil, Cinnamomum camphora wood oil, Decamphorised, Paraffin.

Skladování: Uchovávejte při teplotě 15°C-25°C, v dobře uzavřeném obalu.

Upozornění: Určeno pouze k zevnímu použití. Nepoužívejte pokud jste alergičtí na kteroukoli složku produktu (např. kafr, mentol). Neužívat v blízkosti očí, nosu, úst, na poraněnou kůži a na ploše větší než 30% povrchu těla. Při použití na křečové žíly jen lehce natírejte. Může se vyskytnout alergická reakce na některou z bioaktivních složek přípravku (např. kožní vyrážka), proto před použitím si udělejte zkoušku citlivosti (aplikujte malé množství substance na kůži). V případě podráždění je nutné přerušit aplikaci a při přetrvávajících obtížích vyhledat lékaře. Skladujte mimo dosah dětí.

Země původu: Čína.

Hmotnost 0 kg

EAN 6901412011940

Objem 3,5g


Dr.Chen
Dr.Chen

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading


SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek