DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Csuta Sójový granulát (200g)

Kód produktu: 16735

(0 hodnocení)



57 Kč s DPH48 Kč bez DPH

Dostupnost: 1 - 5 dní

Sójový granulát je texturovaný sójový protein, který je vyroben ze sójové mouky.
Sója se někdy označuje také jako rostlinné maso, protože je zdrojem vysoce kvalitních bílkovin. Sója je také bohatá na vitamíny a minerály a dalším významným plusem sóji je rozpustná vláknina (má jí více než ostatní luštěniny), která prodlužuje čas vstřebávání živin a chrání tenké i tlusté střevo.
Sója na rozdíl od masa neobsahuje cholesterol ani jiné nasycené tuky a proto je ideální náhradou masa pro lidi, kteří si musí hlídat hladinu cholesterolu v krvi. Konzumace sójových výrobků pomáhá i při neurózách, depresích, nervozitě a nespavosti. A to vše nejen díky lecitinu ale také tryptofanu, který se v mozku podílí na výrobě serotoninu a jak víme, tento nervový přenašeč mě dočinění s naší dobrou (ať skleslou) náladou. Látky obsažené v sóji příznivě ovlivňují imunitu a regeneraci. Konzumace sojového proteinu je tak prospěšná jako ze sportovního, tak i ze zdravotního hlediska. Poskytne organismu potřebné živiny, aniž by zatížil trávicí trakt.
Ať vyrobíte sójový granulát na jakýkoliv způsob, pokaždé získáte velmi kvalitní bílkovinu.

Bez GMO.


Složení: sójový granulát.


Alergeny: sója.


Příprava a použití: Sójový granulát namočíme do vody nebo bujónu či do zeleninového vývaru (na 1 díl granulátu 2 díly nálevu) cca 10-15 min. Potom nálev slijeme a přebytečnou vodu z granulátu vytlačíme.
Sójový granulát se může používat jako náhrada mletého masa pro přípravu různých masových a zeleninových jídel, jako přílohu k hlavnímu jídlu. Díky neutrální chuti se hodí i pro přípravu sladkých pokrmů.


Skladování: Skladujte na chladném a suchém místě.

Hmotnost 0.2 kg

EAN 5999881955422

Objem 200g


Csuta
Csuta

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading


SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek