DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



    Csuta Sójové plátky (100g)

    Kód produktu: 13946

    (0 hodnocení)



    36 Kč s DPH30 Kč bez DPH

    Dostupnost: Vyprodáno

    Sójové plátky jsou texturovaný sójový protein vyrobený ze sójové mouky.
    Sója se někdy označuje také jako rostlinné maso, protože je zdrojem vysoce kvalitních bílkovin. Sója je také bohatá na vitamíny a minerály a dalším významným plusem sóji je rozpustná vláknina (má jí více než ostatní luštěniny), která prodlužuje čas vstřebávání živin a chrání tenké i tlusté střevo.
    Sója na rozdíl od masa neobsahuje cholesterol ani jiné nasycené tuky a proto je ideální náhradou masa pro lidi, kteří si musí hlídat hladinu cholesterolu v krvi. Konzumace sójových výrobků pomáhá i při neurózách, depresích, nervozitě a nespavosti. A to vše nejen díky lecitinu ale také tryptofanu, který se v mozku podílí na výrobě serotoninu a jak víme, tento nervový přenašeč mě dočinění s naší dobrou (ať skleslou) náladou. Látky obsažené v sóji příznivě ovlivňují imunitu a regeneraci. Konzumace sojového proteinu je tak prospěšná jako ze sportovního, tak i ze zdravotního hlediska. Poskytne organismu potřebné živiny, aniž by zatížil trávicí trakt.
    Ať vyrobíte sójové plátky na jakýkoliv způsob, pokaždé získáte velmi kvalitní bílkovinu.

    Vegetarián.
    bez GMO


    Složení: sója.


    Alergeny: sója.


    Příprava a použití: Sójové plátky namočíme do vody nebo bujónu či do zeleninového vývaru cca 60-120 min. Pak necháme okapat a přebytečnou vodu z kostek vytlačíme.
    Sójové plátky můžeme používat jako náhrada masa pro přípravu různých masových a zeleninových jídel. Díky neutrální chuti se hodí i pro přípravu sladkých pokrmů.


    Skladování: Skladujte na chladném a suchém místě.

    Hmotnost 0.1 kg

    EAN 5999881955446

    Objem 100g


    Csuta
    Csuta

    Komentáře

    Zatím nebyl vložený žádný komentář.


     
     

    Loading

    SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

    Přihlaste se k odběru novinek