DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Bálint Éterický olej Čajovníkový (30ml)

Kód produktu: 51594

(0 hodnocení)



414 Kč s DPH345 Kč bez DPH

Dostupnost: 1 - 4 dní

Český název: Čajovník australský
Latinský název: Melaleuca alternifolia
Vůně: Kořeněná a jemně kafrová vůně.


Účinky: Má antibakteriální a antimykotické účinky, působí antisepticky při zraněních, vředech, hnisajících ranách, neutralizuje rostlinné toxiny, působí při průduškových problémech, při infekci horních cest dýchacích, zmírňuje svědění, je vhodný na opary, působí proti parazitům, má repelentní účinky. Neutralizuje živočišné jedy, například vosy, pavouci apod.


Složení: Melaleuca Alternifolia Leaf Oil.


Inhalace: do aromalampy nakapejte 3 až 8 kapek silice, záleží na velikosti místnosti.
Inhalace z nádoby: 5 kapek silice na 1 l téměř vařící vody.
Vanová koupel: 8-10 kapek silice nalijte do vody a promíchejte. Teplota vody by neměla přesahovat 35-37 ° C. Doba koupele je maximálně 20 minut.


Skladování: Skladujte na chladném místě bez přístupu světla.


Upozornění: Produkt je vhodný pouze k zevnímu použití! Nepoužívejte na pokožku v neředěném stavu! Nepoužívat v prvních 4 měsících těhotenství. Hořlavina! Může být smrtelný po požití a vniknutí do dýchacích cest. Způsobuje vážné podráždění očí při přímém kontaktu. Může dráždit pokožku u citlivých lidí. Toxický pro vodní organismy, může vyvolat dlouhodobé nepříznivé účinky. Uchovávejte mimo dosah tepla, horkých povrchů, jisker, otevřeného ohně a jiných zdrojů zapálení. Zákaz kouření! Při náhodném polknutí ihned najděte lékařskou pomoc. Nevyvolávejte zvracení! Při styku s pokožkou důkladně omyjte mýdlem a vodou. Při kontaktu s očima vypláchněte velkým množstvím vody několik minut. Při podráždění pokožky: vyhledejte lékařské ošetření. Skladujte mimo dosah dětí!

Hmotnost 0.03 kg

EAN 5999885215447

Objem 30ml


Bálint
Bálint

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading


SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek