DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Ava hyaluronová krém 24H (50ml)

Kód produktu: 13156

(0 hodnocení)



218 Kč s DPH181 Kč bez DPH

Dostupnost: 1 - 4 dní

Hyaluronová pleťový krém pro 24hodinovou péči, optimální zásobování hydratace po celou dobu pro dehydrovanou pokožku. Kyselina hyaluronová napomáhá udržovat pokožku hydratovanou a pevnou, váže na sebe vodu a tím účinně zmiňuje viditelné známky stárnutí pokožky, pomáhá vyhlazovat drobné vrásky. Udržuje vysokou hladinu kolagenu a elastinu v pokožce. Urychluje obnovu tkáně a pleť tak regeneruje a vypíná. Udržuje pokožku jemnou, vláčnou a hydratovanou. Pro vyšší účinek a hydrataci aplikujte pod krém sérum z této řady.
Bez parabenů.


Použití: Naneste krém na čistou tvář a krk, jemně vmasírujte do pokožky. Používejte ráno nebo večer.


Složení: Aqua, Paraffinum Liquidum, Glyceryl Stearate, Glycerin, Glycine Soja Oil, Isopropyl myristát, cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Dimethicone, Sodium hyaluronát, Ceteareth-12, Cetyl palmitát, Phenoxyethanol, Acrylates / C10-30 Alkyl Acryl Crosspolymer, Triethanolamine , Xanthan Gum, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Parfum.

 

Skladování: skladujte na suchém, tmavém místě v dobře uzavřeném obalu.


Upozornění: Pouze pro vnější použití. Nepoužívejte pokud jste alergičtí na kteroukoliv složku produktu. Ukládejte mimo dosah dětí. Nevystavujte extrémním teplotám a chraňte před přímým slunečním světlem.

 

Země původu: Polsko.

Hmotnost 0.05 kg

EAN 5906323001302

Objem 50ml


Ava
Ava

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading


SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek