DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Ataisz Rýžová mouka bílá (500g)

Kód produktu: 18469

(0 hodnocení)



74 Kč s DPH61 Kč bez DPH

Dostupnost: 1 - 4 dní

Rýžová mouka je známá hlavně v jihovýchodní Asii, kde se používá na výrobu nudlí, dezertů a jiných sladkostí. Je jemné chuti díky čemuž je ideální na pečení. Přirozeně bezlepková mouka je lehká, dobře stravitelná, která vyvolává pocit nasycení. U nás rýžová mouka patří mezi základní mouky na bezlepkové pečení. Neobsahuje gliadin (frakce glutenu) a je tak vhodná pro pacienty s celiakií. Rýže je považována za nejméně alergenní potravinu. Rýže je bohatá na vitamin B, fosfor, železo, zinek, hořčík, selen a jiné minerální látky, díky čemuž je ideální potravinou pro zdravé nehty, vlasy a pokožku. Je také vhodná pro diabetiky a lidi trpící hypoglykémií, protože škrob z bílé rýže se pomalu absorbuje v těle a přitom neustále uvolňuje do krve glukózu, čímž pomáhá udržovat stabilní hladinu krevního cukru.
Při pečení doporučujeme kombinovat s ostatními bezlepkovými mouka (kukuřičná, lněná, kokosová, pohanková atd ...)

Minerály: zinek, železo, mangan, fosfor, hořčík, kobalt, selen, fluor, vápník, draslík, sodík
Vitamíny: B1, B2, B3, B6, A, E.


Použití: Vhodná na zahuštění omáček, krémů, zvyšuje objem a pojivost směsí, pro přípravu různých sušenek, koláčků, sladkých nepečených dezertů, nebo jako snídaňová kaše.


Složení: 100% jemně mletá bílá rýže.


Nutriční hodnoty ve 100g výrobku:
Energie: 1456,72Kj / 348kcal
Bílkoviny: 7,9g
Sacharidy: 78,0g (z toho cukry: 0,0g)
Tuky: 0,3g (z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1g)
Sůl: 0,0g

Referenční příjem průměrné dospělé osoby (8400kJ / 2000Kč)


Alergeny: Výrobek byl balený v závodě, který zpracovává sezam, celer a lepek.


Skladování: Skladujte na chladném a suchém místě.


Země původu: EU.

Hmotnost 0.5 kg

EAN 5999881861723

Objem 500g


Ataisz
Ataisz

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading


SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek