DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Aperisana gel (10g)

Kód produktu: 28841

(0 hodnocení)



428 Kč s DPH356 Kč bez DPH

Dostupnost: 1 - 4 dní

Aperisana gel je vhodný k léčbě zánětu způsobeného poraněním nebo infekcí ústní sliznice. k léčbě zánětu dásní, zlomeniny způsobené protézou. Slizniční adstringentní a má antibakteriální, antivirové a protiplísňové účinky.

Aperisana je gel s přírodním extraktem z listů šalvěje lékařské, který se doporučuje při zánětech dásní po některých stomatologických zákrocích (extrakce zubů, odstraňování zubního kamene) a při používání protéz nebo strojků. Protizánětlivé a antibakteriální účinky šalvěje jsou prokázány. Jeho aktivní složkou je tekutý extrakt z listu šalvěje lékařské, pečuje a chrání zanícené dásně a ústní sliznici.
Neobsahuje konzervanty, barviva ani umělá aromata. Bez cukru.


Použití: Několikrát denně nanášejte na zanícenou citlivou oblast sliznice čistýma rukama (konečky prstů) nebo tyčinkou na čištění uší množství gelu o velikosti hrášku a jemně vmasírujte.


Složení/INCI: Voda, extrakt z listů Salvia officinalis (šalvěj lékařská), glycerin, sorbitol, propylenglykol, xylitol, karbomer, polysorbát 20, alkohol, hydroxid sodný, sodná sůl sacharinu, disodná sůl EDTA, olej Mentha piperita.

 

Skladování: Na suchém místě, při pokojové teplotě (10-25°C). Nevystavujte extrémním teplotám a chraňte před přímým slunečním světlem.


Upozornění: Ukládejte mimo dosah dětí. Datum spotřeby je 36 měsíců.

 

Země původu: Česká republika.

Hmotnost 0.01 kg

EAN 4102968003775

Objem 10g


Aperisana

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading


SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek