DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Szafi Free Moučná směs pro přípravu křupavého domácího chleba (500g)

Kód produktu: 59538

(0 hodnocení)



290 Kč s DPH241 Kč bez DPH

Dostupnost: 1 - 4 dní

Směs mouky pro přípravu domácího chleba, který i po několik dní zůstane měkký. Jednoduchá a rychlá příprava. Moučná směs je určena pro osoby s nesnášenlivostí lepku, vyrobená z bezlepkových a bezpšeničných surovin. Produkty Szafi Free jsou výlučně z veganských surovin a také recepty k nim jsou veganské.


Vegan.
Bez lepku.
Bez mléka.
Bez sóji.
Bez vajec.
Bez kukuřice, brambor, rýže.


Recept na přípravu 500g pohankového křupavého domácího chleba:
Ingredience:
270g Szafi Free Směs mouky na domácí chléb
4g Himalájská sůl
40g 100% čerstvě vymačkaná citrónová šťáva
300g vlažná voda

Příprava: Nejprve předehřejeme troubu na 200 stupňů. Do vody přidáme sůl, citrónovou šťávu, promícháme a přidáme směs mouky, těsto dobře uhněteme (cca. 2 minuty) vypracované těsto necháme odpočinout asi 5 minut. Znovu promícháme, vytvarujeme bochník, vrch nařežeme a potřeme kokosovým olejem.
Ve vyhřáté troubě na 200 °C pečeme 65 minut. Chléb necháme vychladnout na mřížce až po vychladnutí krájíme.
Z tohoto těsta můžeme udělat housky (8 kus), nebo rohlíky, v tom případě doba pečení: 40min.


Složení: pohanková mouka (53%), tapioková mouka, prosová mouka, mouka z psyllia, mouka z bambusových vláken, látka na zvětšení objemu: hydrogenuhličitan sodný, regulátor kyselosti: kyselina citrónová.


Výživová hodnota ve 100g výrobku:
Energie: 1406kJ / 333kcal
Bílkoviny: 8,7g
Sacharidy: 64,0g (z toho cukry: 1,2g)
Tuky: 1,5g (z toho nasycené mastné kyseliny: 0,4g)
Vláknina: 14,0g
Sůl: 0,0g


Alergeny: může obsahovat sezam, hořčici, celer, různé ořechy, vlčí bob, a sulfidy.Zboží bylo vyrobeno v zaručeně bezlepkovém závodě!


Skladování: Skladujte na chladném a suchém místě.

Hmotnost 0.5 kg

EAN 5999564157402

Objem 500g


Szafi Free
Szafi Free

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading


SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek