DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Sun Moon Detoxikační náplasti na chodidla - levandulová (3 pár)

Kód produktu: 102821

(0 hodnocení)



134 Kč s DPH111 Kč bez DPH

Dostupnost: 1 - 4 dní

V dnešní době se do našeho těla dostává řada toxinů, které mohou způsobit zdravotní problémy a různé nemoci. Proto je důležitá detoxikace organismu a v tom pomáhá detoxikační náplast na nohy Sun Moon. Očišťuje lidské tělo a zvyšuje imunitní systém přirozeným způsobem. To má za následek zlepšení cirkulace krve, zvýšený metabolismus, zvýšenou kvalitu spánku, uvolnění svalstva, ustupování různých zdravotních problémů a bolesti. Dlouhodobé praktické zkušenosti s detoxikačními náplastmi ukazují na mimořádné výsledky i v účinnosti jako podpůrného prostředku při mnoha metodách léčení.

Na základě zkušeností náplast na chodidla působí příznivě na tyto body a pomáhá při intenzivní detoxikaci organizmu. S jeho pomocí můžeme pohodlně a bezpečně očistit své tělo od škodlivých látek v něm nahromaděných. Jeho účinek je nepřetržitý, jelikož je namáhán 8-10 hodin, takže organismus nadměrně nezatěžuje.
Nečekejte, až škodlivé látky, které se dostanou do těla, zaútočí na vaše zdraví: udělejte z detoxikační náplasti na nohy součást vašeho každodenního wellness programu!

Složení: bambusový ocet, dřevěný ocet, chitosan, turmalín, vitamín C, dextrin.

Návod k použití: povrch pokožky omyjte vlažnou vodou, otřete dosucha, poté přiložte náplast na chodidlo a nechte působit až 8-10 hodin! Jen pro venkovní použití!

Skladování: skladujte na suchém, tmavém místě v dobře uzavřeném obalu.

Upozornění: Pouze k zevnímu použití. Náplast není lék, zdravotnická pomůcka a nenahrazuje použití předepsaných léků! Není vhodné pro děti a těhotné ženy. Nepoužívejte na otevřené rány. Ukládejte mimo dosah dětí.

Země původu: Čína.

Hmotnost 0.2 kg

EAN 6936424400222

Objem 3 pár


Sun Moon

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading

SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek