DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Risolino Bezlepkové rýžové těstoviny kolínka (300g)

Kód produktu: 55538

(0 hodnocení)



116 Kč s DPH96 Kč bez DPH

Dostupnost: 1 - 4 dní

Bezlepkové těstoviny z rýžové mouky vhodné pro celiatiky. Rychle je uvaříte a v kuchyni mají široké využití. Těstoviny neobshaují lepek, konzervanty ani barviva. Těstoviny Risolino jsou vyráběny z nejkvalitnější dlouhozrnné rýže a jsou proto jemné a chutné. Mají čistě přírodní složení – rýže, přírodní tapiokový škrob a špetka soli. Při dodržení správného postupu se nerozvaří a nelepí.

Využití:
s omáčkou - zeleninová nebo smetanová, uvařené těstoviny stačí zalít omáčkou a jídlo máte rychle na stole
na sladce - z rozvařeného ovoce uděláte skvělou omáčku nebo těstoviny jen zalijte sirupem, zasypte kakaem či kokosem
zapečené - uvařené, se zeleninou a zalité smetanou je můžete zapéct v troubě
salát - vychladlé těstoviny smíchejte třeba s fazolemi, čerstvou zeleninou, bylinkami a zálivkou z zakysané smetany

Návod k přípravě:
1. Dejte vařit vodu (1litr vody na 100g těstovin), trochu osolte a přidejte ještě lžičku rostlinného oleje.
2. Nejlepší je však těstoviny ochutnat. Těstoviny vložte do vroucí vody a vařte na silném plameni 10-12 minut.
3. Předtím než těstoviny scedíte, doporučujeme je nechat v hrnci v horké vodě ještě 3 minuty.
4. Potom je sceďte, dobře propláchněte pod tekoucí vodou (nejlépe studenou) a nechte okapat.

Složení: rýžová mouka, přírodní tapiókový škrob, sůl, kurkuma.

Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 1448kJ / 346kcal
Tuky: 0,4g (z toho nasycené mastné kyseliny: 0,2g)
Sacharidy: 82,3g (z toho cukry: 1,58g)
Bílkoviny: 3,42g
Sůl: 0,49g

Skladování: skladujte na suchých místech odděleně od látek s výraznými pachy.

Země původu: Česká republika.

Hmotnost 0.3 kg

EAN 8936021032107

Objem 300g


Risolino
Risolino

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading

SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek