Nature Cookta Pektin - rostlinný želírovací prášek (80g)
Kód produktu: 41327
Dostupnost: 1 - 4 dní
Přírodní pektin rostlinného původu, je vynikající alternativou živočišné želatiny. Používá se na zahušťování a želírování. Hlavní výhodou tohoto prášku je, že je dietní, lehce stravitelný a bez lepku.
Použití: Pro přípravu aspiků, rosolů, zahuštění džemů a ovocných dezertů, na výrobu cukrovinek s gumovou konzistencí. Doporučené ředění: 0,5%. Při zavařování ovoce je třeba dodržovat teplotu od 75 do 100 stupňů. Za studena nefunguje.
Doporučené dávkování a návod na přípravu džemu Na 10kg ovoce 60g pektinu. Nakrájené ovoce dáme do velkého hrnce, stále mícháme a vaříme podle potřeby. Cukr (podle potřeby) a pektin promícháme a na konci vaření přidáme do ovoce, důkladně promícháme. Přivedeme do varu a vaříme 5-10 minuty. Následně dávkujeme do čistých sklenic. Naplněné pohárky uzavřeme. Při přípravě džemů ze středně sladkých ovoci můžeme přidat kyselinu citrónovou.
Složení: 100% pektin z citrusových plodů.
Skladování: Skladujte na chladném a suchém místě.
Země původu: EU.
Hmotnost 0.08 kg
EAN 5999884818779
Objem 80g
Komentáře
Zatím nebyl vložený žádný komentář.