DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



ZPRACOVÁNÍ OBJEDNÁVEK BĚHEM VÁNOČNÍCH SVÁTKŮ 2024

Vážení zákazníci, dovolujeme si Vás informovat o dodacích termínech objednávek a jejich doručování během vánočních svátků. Objednávky přijaté do 15.12.2024 do 21:00 hodin. budou vybaveny a expedovány do Vánoc. Objednávky přijaté po tomto termínu budou zpracovány a expedovány až po obnovení běžného provozu od 6.1.2025

Děkujeme Vám za důvěru, kterou jste nám projevil během roku 2024 a těšíme se na další nákupy v novém roce 2025.

Natural Bezlepkový kvásek rýžový (30g)

Kód produktu: 102157

(0 hodnocení)



47 Kč s DPH39 Kč bez DPH

Dostupnost: 1 - 4 dní

Pokud si rádi pečete vlastní chléb, navíc bez lepku, určitě musíte vyzkoušet tento bezlepkový rýžový kvásek. Hlavní výhodou je výborná chuť, kterou díky tomuto kvásku bude Váš chléb mít, a také, že kvásek můžete skladovat delší dobu, a tak jej máte vždy po ruce.

Bez lepku.

Použití: k výrobě bezlepkového chleba a pekárenských výrobků. K 500g bezlepkové mouky přidáme 1 balení rýžového droždí, aktivní droždí (dávkování je dáno podle délky zrání) 10g dlouhého zrání (6 hodin a více) nebo 20g krátkého zrání (2-3 hodiny) a cca. 500-600ml vody (podle druhu mouky) vypracujeme středně tuhé těsto, které není tekuté ani příliš tuhé. Přidejte sůl, semínka, kmín nebo pepř a olej v množství 5% (25g) a vytvořte housku nebo bagetu.

Složení: rýžová mouka 100%.



Výživová hodnota ve 100g výrobku:
Energie: 1545Kj / 365kcal
Tuky: 3,1g (z toho nasycené: 0,8g)
Sacharidy: 69,0g (z toho cukr: 10,0g)
Vlákniny: 4,0g
Bílkoviny: 8,3g
Sůl: 0,0g
Referenční příjem průměrné dospělé osoby (8400kJ/2000kcal)

 

Alergeny: -


Skladování: Skladujte na chladném a suchém místě. Po otevření spotřebujte do 6 týdnů.

Země původu: Česká republika.

Hmotnost 0.03 kg

EAN 8595617910238

Objem 30g


Natural Jihlava
Natural Jihlava

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading

SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek