DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Györgytea Meduňka lékařská kapky (50ml)

Kód produktu: 101754

(0 hodnocení)



237 Kč s DPH198 Kč bez DPH

Dostupnost: 1 - 4 dní

Zklidňující účinek citrónové trávy je dobře znám. Jeho vodní (čaj) a alkoholový extrakt (tinktura) jsou vhodné ke zmírnění stresu a úzkosti, posílení nervů a zmírnění potíží se spánkem. Může se také použít ke zmírnění křečí, usnadnění trávení, žaludečních onemocnění a zlepšení chuti k jídlu. Pro své antivirové vlastnosti je vhodný k léčbě oparu. Zlepšovač chuti k jídlu, žlučové a jaterní potíže se s ním dají zmírnit. Může se použít při srdečních potížích, malátnosti a nachlazení.

Výhodou je, že se dá konzumovat neomezeně dlouho a nevytvoří si návyk. Doporučujeme vtírat při bolestech kloubů a svalů. Zabraňuje rozvoji orálního herpesu v počátečních stádiích a urychluje jeho zotavení.

Dávkování: pro vnitřní použití 3×20 kapek denně po jídle, rozpustit v 1dl vody. Nepřekračujte doporučenou denní dávku.

Složení: voda, ethylalkohol, citrónová tráva (Melissa officinalis herbae). Obsah alkoholu: 25% (v/v)

Skladování: po otevření skladujte dobře uzavřené na suchém a chladném místě (při pokojové teplotě). Výrobek by se měl uchovávat mimo dosah malých dětí!

Upozornění: v přípravku se může vyskytnout sedimentace, která neovlivňuje účinek přípravku. Neměl by být používán při alergii na některou z jeho složek. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno k používání jako náhrada pestré stravy. Uchovejte mimo dosah dětí. Nevystavovat přímému slunci.

Země původu: Maďarsko.

Hmotnost 0.05 kg

EAN 5999566585104

Objem 50ml


Györgytea
Györgytea

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading

SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek