DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Venita Henna Color přírodní barva na obočí a řasy - hnědá (15g)

Kód produktu: 31884

(0 hodnocení)



126 Kč s DPH105 Kč bez DPH

Dostupnost: 1 - 4 dní

Moderní kosmetický přípravek, který zajišťuje dlouhotrvající a intenzivní účinek. Složky připravené k použití umožňují rychlou přípravu barvicí směsi. Precizní aplikaci henny na obočí zajišťuje její dvouzávitový aplikátor. Soupravu lze použít minimálně 15krát.

 

Barva může způsobit silné alergické reakce. 48 hodin před aplikací si určitě udělejte test na alergii! Dočasné tetování na bázi černé henny může zvýšit riziko přecitlivělosti na produkt.

Sundejte si náušnici, poté vatovým tamponem naneste malé množství barvicí emulze za ucho, s malými přestávkami to zopakujte 2-3 krát a nechte zaschnout. Krém smyjte po 15 minutách. Pokud se během testu ani 48 hodin po něm neobjeví žádné příznaky podráždění pokožky, můžete přípravek použít k natírání, v opačném případě jej ihned smyjte.

 

Balení obsahuje: 15ml krémové barvy, 15ml aktivátoru, plastovou špachtli pro nanášení barvy a polštářek na řasy a obočí pro snadnější použití.

 

Použití: Z tuby vytlačte cca 1 cm barvy a smíchejte se stejným množstvím aktivátoru. Míchejte, dokud nezískáte hladkou, krémovou konzistenci. Pomocí špachtle ji naneste na obočí a řasy. Po přípravě směs ihned použijte. Připravenou směs neskladujte. Doba působení je 5-10 minut v závislosti na intenzitě požadované barvy. Po uplynutí doby působení setřete barvu mýdlovou vodou. Postupujte podle návodu k použití. Používejte ochranné rukavice. Nepoužívejte kovové nástroje.


Složení: Water/Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, P-Phenylenediamine, Ceteareth-30, Glyceryl Stearate.


Upozornění: Nepoužívejte, pokud jste někdy měli příznaky alergie při malování obočí, máte vyrážky na obličeji, citlivou, podrážděnou nebo poškozenou pokožku, pokud vaše pokožka měla někdy v minulosti alergickou reakci na hennu na černé bázi. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doporučujeme používat výrobek starším 16 let. Pokud se barva dostane do očí, vypláchněte je velkým množstvím vody a poraďte se s lékařem.


Země původu: EU.

Hmotnost 0.02 kg

EAN 5902101510974

Objem 15g


Venita
Venita

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading


SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek