DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Vape Derm Herbal Repelent rozprašovač (100ml)

Kód produktu: 102680

(0 hodnocení)



150 Kč s DPH125 Kč bez DPH

Dostupnost: 1 - 4 dní

Vape Derm Herbal přípravek na odpuzování komárů a klíšťat - rozprašovač. Repelent proti komárům a klíšťatům s vůní eukalyptu je možno aplikovat na pokožku. Vape Derm Herbal díky aktivním složkám, jako jsou citrónový olej a eukalyptus účinně odpudí krev sající hmyz na 2-3 hodiny. Délka účinku přípravku závisí na množství aplikovaném na pokožku. Vůně eukalyptu je osvěžující v letních vedrech. Díky mléčné textuře se lehce nanáší na pokožku.


Vhodné pro ochranu před komáry, i před tygrými komáry a klíšťaty.
Účinně oddrží krev sající hmyz na 2-3 hodiny.
Dermatologicky testováno.


Účinná látka: 7,5% dietil-toluamid, +0,75% citridiol (1g 75% citridiol).


Použití: Před použitím lahvičku dobře protřepejte. Držte lahvičku svisle a aplikujte přípravek na povrch pokožky, poté jej rovnoměrně rozetřete. Chcete-li přípravek nanést na obličej, aplikujte roztok do dlaně a rozetřete jej na pokožku, přičemž dbejte na to, abyste nezasáhli oči. V závislosti na tloušťce nánosu přípravek nanesený na pokožku odpudí krev sající hmyz (např. komáři, klíšťata) asi 2-3 hodiny. Repelent by se měl nanést znovu v případě silného pocení nebo po plavání.


Upozornění: Používejte pouze podle návodu k použití! Způsobuje silné podráždění očí. Obsahuje citral. Může způsobit alergickou reakci.

Bezpečnostní upozornění: V případě lékařské pomoci mějte po ruce obal nebo etiketu výrobku. Při používání produktu nejezte, nepijte a nekuřte.
V případě požití: okamžitě kontaktujte toxikologické centrum / lékaře.
Při zasažení očí: Několik minut je opatrně vyplachujte vodou. Pokud podráždění očí přetrvává: vyhledejte lékařskou pomoc. Před manipulací s potravinami si vždy umyjte ruce. Nepoužívejte přímo na potraviny nebo krmiva, nápoje, ani na povrchy a nářadí, které mohou přijít do přímého kontaktu s potravinami, krmivy a nápoji.


Skladování: Skladujte na chladném a suchém místě. Uchovávejte mimo dosah dětí.


Země původu: EU.

 

Hmotnost 0.1 kg

EAN 8055136822592

Objem 100ml


Vape derm
Vape derm

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading

SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek