DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



    Szafi Free moučná směs na přípravu langoše (1000g)

    Kód produktu: 45462

    (1 hodnocení)



    452 Kč s DPH379 Kč bez DPH

    Dostupnost: 1 - 4 dní

    Bezlepková moučná směs na přípravu klasického doma upečeného langoše, jednoduchá a rychlá příprava. Moučná směs je bohatá na vlákniny, je určena pro osoby s nesnášenlivostí lepku, vyrobená z bezlepkových a bezpšeničných surovin. Produkty Szafa Free jsou výhradně z veganských surovin a také recepty k nim jsou veganské.

    Vegan.
    Bez lepku.
    Bez mléka.
    Bez sóji.
    Bez vajec.
    Bez kukuřice.
    Bez přidaného cukru.


    Složení: bezlepkové mouky (pohanková, prosné); tapiokový škrob; psyllium, mouka z bambusové vlákniny, jedlá soda (hydrogenuhličitan sodný), kyselina citronová.


    Nutriční hodnoty ve 100g výrobku:
    Energie: 1422Kj / 336Kč
    Bílkoviny: 7,9g
    Sacharidy: 67,1g (z toho cukry: 1,3g)
    Tuky: 1,7g (z toho nasycené mastné kyseliny: 0,4g)
    Vláknina: 10,2g
    Sůl: 1,8g


    Alergeny: Může obsahovat sezamová a hořčičná semena, celer, různé ořechy, siřičitany a lupinu. Zboží byl vyroben v zaručeně bezlepkovém závodě!


    Recept na přípravu 2ks langoše:
    ingredience:
    140g Szafa Free Směs mouky na langoše
    100g vlažná voda
    20g 100% čerstvá citronová šťáva

    Příprava: Do vlažné vody přidáme sůl, citrónovou šťávu a směs mouky na langoše, vypracuji těsto, nechám odpočinout 10 minut. Těsto rozdělím na 2 části a naolejovanými rukama zformujeme do koule, pak vytváří asi 16cm kruhy, které peču na horkém kokosovém oleji (každou stranu 4-5 minut).


    Skladování: Skladujte na chladném a suchém místě.


    Údaje mají informativní charakter.

    Hmotnost 1 kg

    EAN 5999564153466

    Objem 1000g


    Szafi Free
    Szafi Free

    Komentáře

    10.09.2022 20:56:54 | Ivka

    Mäkučký a nadýchaný ako má byť

    Zobrazit všechny komentáře
     
     

    Loading

    SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

    Přihlaste se k odběru novinek