Premium Natura Bezlepková mandlová mouka (250g)
Kód produktu: 105022
Dostupnost: 1 - 4 dní
Mandlová mouka je velmi chutná, výživná a lehce stravitelná.
Má vysoký podíl bílkovin a nízký obsah sacharidů. Stejně jako mandlová jadérka i mouka obsahuje vlákniny, zinek, železo, vápník, selen, měď, hořčík, fosfor, draslík, sodík, mangan, lutein, omega 6 kyseliny, vitamíny A, B, E, betakaroten, kyselinu listovou a kyselinu pan.
Paleo.
Bez lepku.
Vegan.
Použití: Vhodné pro pečení sladkých pokrmů, palačinek nebo různých sušenek, buď samostatně nebo v kombinaci s jinými moukami v poměru 20 - 30%. Mandlová mouka není vhodná k pečení chleba a všech kynutých pokrmů.
Složení: 100% mandlová mouka.
Zdravé, bezlaktózové, bezcukrové a bezlepkové makarony
Ingredience:
100 g mandlové mouky
2 polévkové lžíce sladidla (např. eritrit)
2 bílky
1/4 čajové lžičky citrónové šťávy
1/2 čajové lžičky vanilkového extraktu
Na nádivku:
50 g bezlaktózového jogurtu
1 polévková lžíce sladidla
1/2 čajové lžičky vanilkového extraktu
Postup:
Bílky vyšlehejte do tuhé pěny s přidáním citrónové šťávy.
Postupně přidávejte sladidlo a šlehejte dál, dokud nevznikne pevná a lesklá pěna.
Jemně vmíchejte mandlovou mouku a vanilku.
Na plech vyložený pečícím papírem dávkujte malé hromádky těsta.
Pečte v předehřáté troubě na 150°C 12–15 minut.
Na nádivku smíchejte jogurt, sladidlo a vanilku a dejte vychladit.
Po vychladnutí makarony naplňte jogurtovou nádivkou a spojujte po dvojicích.
Výživová hodnota ve 100g výrobku:
Energie: 2423Kj / 603kcal
Bílkoviny: 21,0g
Sacharidy: 9,0g (z toho cukr: 4,7g)
Tuky: 54,0g (z toho nasycené: 4,2g)
Vlákniny: 12,0g
Sůl: 0,1g
Referenční příjem průměrné dospělé osoby (8400kJ/2000kcal)
Alergeny: mandle.
Skladování: Skladujte na chladném a suchém místě. Po otevření uchovávejte v chladničce, nebo můžete uložit i do mrazničky. V mrazničce se prodlouží trvanlivost mandlové mouky až o 6 měsíců. Skladujte mimo dosah dětí.
Země původu: EU.
Hmotnost 0.26 kg
EAN 5999861543007
Objem 250g
Komentáře
Zatím nebyl vložený žádný komentář.
