DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Ősi Magnézium Magnéziový masážní gel (200ml)

Kód produktu: 49853

(0 hodnocení)



567 Kč s DPH473 Kč bez DPH

Dostupnost: 1 - 4 dní

Vychutnejte si výhody hořčíku pro zdraví kostí a kloubů, aniž byste museli polykat tobolky a pilulky. Doporučuje se pro masáž těla, masážní gel hluboce proniká do pokožky, kde se vstřebává přímo do těla a dodává velkou dávku prospěšného hořčíku. Tento gel bez přidaných konzervačních látek vyživuje a hydratuje kůži a zároveň pomáhá snižovat záněty, bolest svalů. 98% vstřebávání minerálů: Ősi Magnesium gel díky své lokální aplikaci dodává čistý, kvalitní hořčík do nejhlubších vrstev pokožky, čímž zajišťuje 98% úspěšnou transdermální absorpci. Gelobsahuje 500mg elementárního hořčíku.
Hořčík má pro naše tělo klíčovou funkci, je jeden z nejdůležitějších prvků v lidském těle, má zásadní význam pro normální funkci svalů a produkci energie. Pomáhá také proti svalovým křečím a přispívá k zachování zdravých kostí.

Doporučuje se: pro kožní problémy, relaxaci svalů a mineralizaci těla. Napomáhá proti únavě, depresi, stresu, při svalových křečích, kloubních bolestech, srdečně-cévních, kožních, nervových a ženských onemocněních. Rychle regeneruje organismus po sportovních výkonech a fyzické práci.

Použití: naneste přiměřené množství masážního krému na pokožku a masírujte tělo jemným tlakem a krouživými pohyby.

Složení: Aqua, Magnesium Chloride, Magnesium Sulfate, Potassium Chloride, Sodium Chloride, Calcium Chloride, Hydroxy Propyl Starch Phosphate.

Upozornění: Zabraňte kontaktu s očima a sliznicemi. Udržujte mimo dosah dětí. Jen pro vnější použití. Skladujte v suchém prostředí a uzavřeném balení po každém použití.

Země původu: Nizozemsko.

Hmotnost 0.2 kg

EAN 5999887678967

Objem 200ml


Ősi Magnézium
Ősi Magnézium

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading


SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek