DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Ősi Magnézium Magnéziové tělové mléko na dobrou noc + melatonin + OptiMSM (100ml)

Kód produktu: 101939

(0 hodnocení)



377 Kč s DPH314 Kč bez DPH

Dostupnost: 1 - 4 dní

Vyživující magnéziové tělové mléko vyrobené z ultračistého starodávného hořčíku OptiMSM a obohacené o voňavý levandulový esenciální olej pro uvolnění smyslů.

Tělové mléko + OptiMSM je jedinečné složení určené pro suché typy pokožky. Vyrobený z 250 milionů let starého hořčíkového oleje z mořského dna Zechstein dodává tělu přes pokožku štědrou dávku transdermálního hořčíku. Toto voňavé tělové mléko bohaté na hořčík také obsahuje OptiMSM pro lepší vstřebávání a podporu kloubů a 100% přírodní levandulový esenciální olej, který pomáhá podporovat relaxaci.

Použití: 5ml (jedna čajová lžička) Magnéziového tělového mléka na dobrou noc obsahuje 130 mg elementárního hořčíku, 650 mg OptiMSM a 3 mg melatoninu. Aplikujte na pokožku po sprše nebo koupeli večer nebo těsně před spaním. Produkt může během doby používání změnit svou barvu. To nemění jeho kvalitu a účinnost.

Složení: Aqua, Magnesium Chloride, Dímethyl Sulfone (MSM), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Sodium Lactate, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Glycerin, Undecane, Cetyl Palmitate, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Pentylene Glycol, Glyceryl Stearate, Magnesium Sulfate, Melatonin, Tridecene, Potassium Chloride, Sodium Chloride, Calcium Chloride, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Hydroxyacetophenone, Sodium Hydroxide, Lavandula Agustifolia (Bulgarian Lavender), Linalool*, Geraniol*, Limonene* OptiMSM je registrovaná ochranná známka společnosti Bergstrom Nutrition. *z přírodních, organických esenciálních olejů.

Upozornění: skladujte při pokojové teplotě. Chraňte před vysokými teplotami.

Země původu: Nizozemsko.

Hmotnost 0.1 kg

EAN 5999887678004

Objem 100ml


Ősi Magnézium
Ősi Magnézium

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading


SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek