DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Ősi Magnézium Magnéziové tělové máslo + OptiMSM - levandule (200ml)

Kód produktu: 101938

(0 hodnocení)



579 Kč s DPH483 Kč bez DPH

Dostupnost: 1 - 4 dní

Vyživující magnéziové tělové máslo vyrobené z ultračistého starodávného hořčíku OptiMSM a obohacené o voňavý levandulový esenciální olej pro uvolnění smyslů.

Tělové máslo + OptiMSM je jedinečné složení určené pro suché typy pokožky. Vyrobený z 250 milionů let starého hořčíkového oleje z mořského dna Zechstein dodává tělu přes pokožku štědrou dávku transdermálního hořčíku. Toto voňavé tělové máslo bohaté na hořčík také obsahuje OptiMSM pro lepší vstřebávání a podporu kloubů a 100% přírodní levandulový esenciální olej, který pomáhá podporovat relaxaci.

Použití: 5ml (jedna čajová lžička) obsahuje 130mg elementárního hořčíku, 650mg OptiMSM. Aplikujte na pokožku po sprše nebo dle potřeby na hydrataci a kondicionování. Produkt může během doby používání změnit svou barvu. To nemění jeho kvalitu a účinnost.

Složení: Aqua, Magnesium Chloride, Lavandula Angustifolia (Lavander) Oil, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Sodium Lactate, Glyceryl Stearate Citrate, Cetyl Palmitate, Glycerin, Glyceryl Stearate, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Pentylene Glycol, Undecane, Xanthan Gum, Magnesium Sulfate, Tridecene, Potassium Chloride, Sodium Chloride, Calcium Chloride, Tocopheryl Acetate, Hydroxyacetophenone, Panthenol, Allantoin, Pentaerythrityl Tetra-Di-T Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Cymbopogon flexuosus (East-Indian Lemon Grass) Oil (Citral* Geraniol* Linalool*), Methylsulfonylmethane (MSM) OptiMSM je registrovanou ochrannou známkou společnosti Bergstrom Nutrition.
*z přírodních, organických esenciálních olejů

Upozornění: skladujte při pokojové teplotě. Chraňte před vysokými teplotami.

Země původu: Nizozemsko.

Hmotnost 0.2 kg

EAN 5999887678011

Objem 200ml


Ősi Magnézium
Ősi Magnézium

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading


SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek