DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Ősi Magnézium Magnéziové tělové máslo + OptiMSM - citrónová tráva (200ml)

Kód produktu: 101941

(0 hodnocení)



579 Kč s DPH483 Kč bez DPH

Dostupnost: 1 - 4 dní

Vysoce koncentrované hořčíkové tělové máslo v kombinaci s MSM. Nabízí účinnou a přirozenou alternativu k perorálním doplňkům k obnovení hladiny hořčíku v buňkách.

Magnéziové tělové máslo + OptiMSM je jednoduchý a účinný způsob, jak přirozeně zvýšit denní příjem hořčíku s přidaným MSM na podporu pojivové tkáně. Tato unikátní receptura obsahuje bambucké máslo a mandlový olej obohacený o ultračistý chlorid hořečnatý, který dodává velkou dávku hořčíku do těla přes pokožku. Každá buňka v těle potřebuje hořčík, aby správně fungovala: přispívá k normální funkci svalů, udržuje normální stav nervové a psychologické funkce a pomáhá snižovat únavu a únavu kromě mnoha jiných prospěšných vlastností. Magnéziové tělové máslo má silnou koncentraci hořčíku (25 %), které poskytuje vysokou dávku elementárního hořčíku do těla lokálně. OptiMSM, nejčistší metylsulfonylmetan (MSM) na světě. Je ideální pro podporu kloubů a svalů a dodává se na bázi bambuckého másla a oleje ze sladkých mandlí, aby pokožku hluboce hydratoval a vyživoval. Ke každodennímu použití, nejlépe po koupeli nebo sprše, když jsou póry otevřené, aby se usnadnilo vstřebávání do pokožky.

Použití: 5ml (jedna čajová lžička) obsahuje 130mg elementárního hořčíku a 650mg OptiMSM. Aplikujte na čistou pokožku, soustřeďte se na všechny oblasti, které jsou náchylné na ztuhlost a křeče, vyhýbejte se jakékoli citlivé nebo porušené pokožce. Doporučuje se ke každodennímu použití.

Složení: Aqua, Magnesium Chloride, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Sodium Lactate, Glyceryl Stearate Citrate, Cetyl Palmitate, Glycerin, Glyceryl Stearate, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Pentylene Glycol, Undecane, Xanthan Gum, Magnesium Sulfate, Tridecene, Potassium Chloride, Sodium Chloride, Calcium Chloride, Tocopheryl Acetate, Hydroxyacetophenone, Panthenol, Allantoin, Pentaerythrityl Tetra-Di-T Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Cymbopogon flexuosus (East-Indian Lemon Grass) Oil (Citral* Geraniol* Linalool*), Methylsulfonylmethane (MSM) OptiMSM je registrovanou ochrannou známkou společnosti Bergstrom Nutrition.
*z přírodních, organických esenciálních olejů

Upozornění: skladujte při pokojové teplotě a mimo přímé sluneční záření. Uchovávejte mimo dosah dětí. Zabraňte kontaktu s očima a sliznicemi; nepoužívejte na poškozenou nebo podrážděnou pokožku.

Země původu: Nizozemsko.

Hmotnost 0.2 kg

EAN 5999860167228

Objem 200ml


Ősi Magnézium
Ősi Magnézium

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading


SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek