ZPRACOVÁNÍ OBJEDNÁVEK BĚHEM VÁNOČNÍCH SVÁTKŮ 2024
Vážení zákazníci, dovolujeme si Vás informovat o dodacích termínech objednávek a jejich doručování během vánočních svátků. Objednávky přijaté do 15.12.2024 do 21:00 hodin. budou vybaveny a expedovány do Vánoc. Objednávky přijaté po tomto termínu budou zpracovány a expedovány až po obnovení běžného provozu od 6.1.2025
Děkujeme Vám za důvěru, kterou jste nám projevil během roku 2024 a těšíme se na další nákupy v novém roce 2025.
Naturbit It´s us Kate´s Low Carb Mix Bezlepková moučná směs kváskový chléb (500g)
Kód produktu: 57190
Dostupnost: 1 - 4 dní
Bezlepková moučná směs se sníženým obsahem sacharidů pro přípravu chleba a různých druhů slaných pečiv bez přidávání droždí. Na základě receptury lze z této moučné směsi upéct chléb s obsahem sacharidů sníženým o 30% oproti tradičním chlebům. Moučná směs je určena pro osoby s nesnášenlivostí lepku, vyrobená z bezlepkových a bezpšeničných surovin.
Bez lepku.
Bez pšenice.
Bez mléka.
Bez přidaného cukru.
Obsahuje přirozeně se vyskytující cukry.
Obsah balení vystačí na přípravu cca 2 bochníků po 370g – připraveného dle receptu uvedeného v návodu.
Tato moučná směs obsahuje pomalu se vstřebávající, bezlepkové obiloviny a je velmi bohatá na vlákninu. Vzhledem k obsahu vlákniny však váže poměrně hodně vody, takže vnitřek může být mírně vlhčí. To přispívá k tomu, že dokonale měkoučký chléb si můžeme vychutnat i po dvou dnech.
Příprava kváskového chleba:
Ingredience:
230g perlivá voda
12g čerstvě vymačkaná citrónová šťáva
8g olivový olej
210g moučná směs na kváskový chléb + 1 lžička na vrch.
Příprava:
Do misky přidáme perlivou vodu, čerstvě vymačkanou citrónovou šťávu a olivový olej a promícháme. Přidáme moučnou směs a rychlými pohyby uhněteme jednotné těsto. Těsto necháme 10 minut odpočívat při pokojové teplotě. Po odpočinku těsto rukama trochu propracujeme a rozválíme na 0,5cm hrubý obdélník. Srolujeme obdélník a vytvarujeme z něj chléb nebo bochník, poté jej vyrovnáme na tloušťku 5cm. Vrch posypeme trochou moučné směsi a je velmi důležité ostrým nožem nebo čepelí vrch na několika místech hluboce nařízneme. Vložíme na plech vystlaný pečícím papírem a vložíme do trouby vyhřáté na 180°C, pečeme v horkovzdušné troubě 60 minut. Chléb necháme vychladnout na mřížce až po vychladnutí krájíme.
Tipy pro získání dobrého chleba:
1. Tekuté ingredience důkladně promícháme.
2. Těsto není třeba hnětet dlouho, stačí hnětet, dokud nevznikne homogenní těsto.
3. Pro strukturu chleba je velmi dobré, pokud se před tvarováním vyválíme a srolujeme.
4. Vytvarovaný chléb tvarujeme do výšky 5cm, aby se v něm tekutina mohla odpařit na větší ploše.
5. Před pečením je důležité vrch na několika místech hluboce nařezat ostrým nožem nebo čepelí. To také usnadňuje odpařování vody.
Složení: tapiokový škrob, bambusová vláknina, jáhlová mouka, sušený rýžový kvásek 5%, hnědá rýžová mouka, vláknina psyllium, čekankový inulin 4%, jedlá sůl, objemové činidlo (uhličitany sodné), antioxidant ).
Výživová hodnota ve 100g výrobku:
Energie: 1235Kj / 294kcal
Tuky: 1,0g (z toho nasycené: 0,2g)
Sacharidy: 53,1g (z toho cukr: 0,4g)
Vlákniny: 30,3g
Bílkoviny: 2,8g
Sůl: 2,7g
Referenční příjem průměrné dospělé osoby (8400kJ/2000kcal)
Skladování: Skladujte na suchém, tmavém a chladném místě.
Země původu: Maďarsko.
Hmotnost 0.5 kg
EAN 5999568625198
Objem 500g
Komentáře
Zatím nebyl vložený žádný komentář.