DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



MM Bio Gold Neem olej na pokožku (50ml)

Kód produktu: 38564

(0 hodnocení)



146 Kč s DPH121 Kč bez DPH

Dostupnost: 1 - 4 dní

Neem vyživující olej proti lupům pro suché a slabé vlasy a na suchou problematickou pokožku. Neem je již po staletí používán v Ajurvédské medicíně, je to přírodní bylinné antibiotikum, chrání před bakteriemi, viry a plísněmi. Neem olej rychle proniká do pokožky hlavy a vlasů, obnovuje jejich strukturu, hydratuje pokožku hlavy, předchází lámavosti a vypadávání vlasů. Neem vlasový olej léčí chronické problémy s lupy, předchází tvorbě lupů a zánětům vlasové pokožky, uklidňuje svědivou a podrážděnou vlasovou pokožku, zamezuje přílišnému maštění vlasové pokožky, posiluje jemné, řídké a oslabené vlasy, zamezuje nadměrnému vypadávání a řídnutí vlasů, zabraňuje předčasnému šedivění vlasů, zpevňuje vlasové kořínky a podporuje růst vlasů, navrací vlasům pevnost, pružnost, objem a lesk. následkem čehož budou vlasy opět krásné, zdravé a silné.

Bio.
100% přírodní.


Použití: vhodný na pleť a vlasovou pokožku.

Na pleť: aplikujte pár kapek oleje ráno a večer na pokožku.

Na pokožku havy: naneste olej na vlasy a pokožku hlavy. Nechte působit 15 minut, nakonec vlasy důkladně omyjte. V některých případech se olej těžko vymývá, proto při mytí dbejme na důslednost.
Olej můžete aplikovat prsty, nebo vatovou tyčinkou namočenou do oleje. Následná masáž vlasové pokožky pomáhá prokrvení a lepší absorpci oleje.
Pro dosažení maximálního efektu aplikujte 1-2x týdně během 2 měsíců.


Složení: Bio Melia Azadirachta (Neem) Seed Oil z kontrolovaného ekologického zemědělství.


Skladování: Skladujte při teplotě 20-22 ° C.


Upozornění: Přípravek je určen pouze k zevnímu použití. Na dně láhve může obsahovat sedlinu, která není na závadu. Skladujte uzavřené a mimo dosah dětí. Minimální trvanlivost vyznačena na obalu.

Hmotnost 0.05 kg

EAN 5999884457459

Objem 50ml


MM
MM

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading


SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek