DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Lady Stella Zpevňující masážní krém s výtažky z mořských řas (1000ml)

Kód produktu: 45475

(0 hodnocení)



363 Kč s DPH303 Kč bez DPH

Vyprodáno

Dostupnost: Vyprodáno

Intenzivní výživný a hydratační masážní krém na obličej a tělo s výtažkem z mořských řas. Výživná a hydratační masážní krém je bohatý na aktivní složky, které změkčují a vyhlazují suchou pokožku.
Extrakt z řas Spirulina díky vysokému obsahu bílkovin, vitamínů, aminokyselin a minerálů posiluje a udržuje elasticitu pokožky a účinně zabraňuje stárnutí buněk.
Shea máslo obnovuje přirozenou lipidovou vrstvu kůže.
Kyselina hyaluronová navrátí pokožce ztracenou hydrataci.
Použití masážního krému je možná tak na obličeji i na celém těle. Výborně klouže, je vhodný i na dlouhé masáže. Po masáži se pleť osvěží, pokožka bude hebká a plná života.


Bez alergenních vonných látek.
Bez parabenů.
Bez ropných derivátů.


Návod k použití: naneste přiměřené množství masážního krému na pokožku a masírujte tělo jemným tlakem a krouživými pohyby.


Složení / INCI: Aqua, Butyrospermum Parkii Butter, Stearic Acid, Propylene Glycol, cetearyl Alcohol, Helianthus annuus Seed Oil, Glycerine, Olea Europea Fruit Oil, Benzyl Alcohol, Cholesterol, Lanolin, Triethanolamine, Parfum, Spirulina Maxima Extract, Cassia Angustifolia Seed POLYSACCHARIDE , Quaternium-15, Dehydroacetic Acid, CI 19140.


Skladování: skladujte na chladném a suchém místě, nevystavujte slunečnímu záření.


Upozornění: Ukládejte mimo dosah dětí. Produkt určený pro venkovní použití. Nepoužívejte na poraněnou, podrážděnou pokožku a při přecitlivělosti na některou složku produktu. Zamezte kontaktu s očima. V případě zasažení očí vymývejte s velkým množstvím vody.


Země původu: vyrobeno v Maďarsku.

Hmotnost 1 kg

EAN 5999882201917

Objem 1000ml


Lady Stella
Lady Stella

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading


SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek