DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Lady Stella Spalovač tuků krém gel se skořicí (500ml)

Kód produktu: 14703

(1 hodnocení)



393 Kč s DPH328 Kč bez DPH

Vyprodáno

Dostupnost: Vyprodáno

Spalovač tuků krém gel na detoxikační a zeštíhlující tělové zábalová ošetření.
Gel obsahuje biologicky aktivní látky a skořicový olej, které v kombinaci se stahovací fólií stimulují mikrocirkulaci, pomáhají redukovat tukové buňky a prokrvují tkáň. Ošetřovaná pokožka se regeneruje a vyhlazuje. Cenné rostlinné extrakty ve speciální kombinaci účinně působí na tvarování a formování postavy. Vstřebávají do pokožky a redukují celulitidu. Pleť se na kritických částech těla jako jsou břicho, stehna, boky vyhlazuje. Díky zábalová technice se speciální fólií se účinné látky snadněji vstřebávají do pokožky. Aktivuje se lymfodrenážní efekt, který upravuje cirkulaci vody v těle a pomáhá odstraňovat škodlivé látky v organismu tak tkáně znovu získají svou pružnost.


Pro profesionální použití.


Použití: Doporučuje se používat jako zábal pod fólii na břicho, stehna, zadní část těla i na odstranění celulitidy. Gel aplikujte na problematické zóny a vmasírujte energickými pohyby, následně zabalte natřené části těla do fólie a deky. Doba aplikace je mezi 30-40 minutami. Pro dosažení optimálního výsledku doporučujeme ošetření 2x týdně.


Složení / INCI: agua, Propylene Glycol, Glyceryl Stearate and Ceteraeth-20 and Cetearath-2 and Ceteraayl Alkohol and Cetyl palmitát, Isopropyl myristát, Helianthus annuus Seed Oil, phenethyl Alcohol, Glyceryl Caprile, Triethanolamine, Urea, Carbomer, cinnamomi Cassis Oil, CI 42051, CI 19865.


Skladování: skladujte na chladném a suchém místě, nevystavujte slunečnímu záření.


Upozornění: Určeno pouze k zevnímu použití. Nepoužívejte pokud jste alergičtí na kteroukoliv složku produktu. Nepoužívat na obličej a na poraněnou pokožku. V případě vniknutí do očí vypláchnout vlažnou vodou. Může se vyskytnout alergická reakce (např. Kožní vyrážka), proto před použitím si udělejte zkoušku citlivosti (aplikujte malé množství substance na kůži). Po použití se doporučuje umýt si ruce. Skladujte mimo dosah dětí.


Země původu: vyrobeno v Maďarsku.

Hmotnost 0.5 kg

EAN 5997591700165

Objem 500ml


Lady Stella
Lady Stella

Komentáře

23.11.2022 11:44:03 | Helena

Účinný, treba ho užívať dlhodobo.

Zobrazit všechny komentáře
 
 

Loading


SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek