DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Kräuterhof krém s rakytníkovým olejem a bambuckým máslem (250ml)

Kód produktu: 39737

(0 hodnocení)



224 Kč s DPH186 Kč bez DPH

Dostupnost: 1 - 4 dní

Tělový krém z bambuckého másla obohacený o biologicky aktivní látky z oleje plodů rakytníku řešetlákového, který je zdrojem vitamínů, minerálů, aminokyselin a dalších látek. Rakytníkový olej je bohatým zdrojem provitaminu A, vitamínů (B1, B2, B6, C, E, K1), nasycených mastných kyselin, karotenoidů a flavonoidů. Vitamin E je přírodní antioxidant, který účinně chrání buňky před oxidačním stresem a účinky volných radikálů, čímž napomáhá zpomalovat proces stárnutí, jeho užitek se projevuje také při hojení ran má výrazné antioxidační účinky, zabraňuje zarudnutí a loupání pokožky. UVB filtr č.7 chrání pokožku proti nadměrnému slunečnímu záření, poskytuje pokožce trvalou hydrataci, obnovuje její pružnost a odolnost, vyživuje ji a chrání před vnějšími vlivy. Krém je ideální péčí pro zralou a náročnou pokožku v každém ročním období. Pro své regenerační vlastnosti na pokožku byla bylina využívána také při regeneraci pokožky při popáleninách, omrzlinách, ekzémech.

Použití: Naneste malé množství krému na pokožku a jemně vmasírujte krouživými pohyby. Pravidelným používáním krému pleť získá zdravý vzhled a svěžest, krém pleť vyhlazuje a tonizuje.

Složení: Aqua, Glycerin, Paraffinum Liquidum, Methylpropanediol, Glyceril Stearate, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter,Isopropyl Myristate, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil, Panthenol, Ethylhexylglycerin, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetyl Palmitate, Disodium Edta, Dimethicone, Sodium Carbomer, Parfum, Amyl Cinnamal, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Linalool, Phenoxyethanol.

Upozornění: Nepoužívejte pokud jste alergičtí na kteroukoli složku produktu. Ukládejte mimo dosah dětí. Nevystavujte extrémním teplotám a chraňte před přímým slunečním světlem.

Země původu: Německo.

Hmotnost 0.25 kg

EAN 4075700104385

Objem 250ml


Kräuterhof
Kräuterhof

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading


SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek