DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Jinjang Detoxikační náplasti na chodidla (10ks)

Kód produktu: 49406

(0 hodnocení)



429 Kč s DPH358 Kč bez DPH

Dostupnost: 1 - 4 dní

V dnešní době se do našeho těla dostává řada toxinů, které mohou způsobit zdravotní problémy a různé nemoci. Proto je důležitá detoxikace organismu a v tom pomáhá detoxikační náplast na nohy Jinjang. Očišťuje lidské tělo a zvyšuje imunitní systém přirozeným způsobem. To má za následek zlepšení cirkulace krve, zvýšený metabolismus, zvýšenou kvalitu spánku, uvolnění svalstva, ustupování různých zdravotních problémů a bolesti. Dlouhodobé praktické zkušenosti s detoxikačními náplastmi ukazují na mimořádné výsledky iv účinnosti jako podpůrného prostředku při mnoha metodách léčení.


Detoxikace, odstranění celulitidy, lepší spánek, lehčí klouby.

Na základě zkušeností náplast na chodidla působí příznivě na tyto body a pomáhá při intenzivní detoxikaci organizmu. S jeho pomocí můžeme pohodlně a bezpečně očistit své tělo od škodlivých látek v něm nahromaděných. Jeho účinek je nepřetržitý, jelikož je namáhán 8-10 hodin, takže organismus nadměrně nezatěžuje.
Nečekejte, až škodlivé látky, které se dostanou do těla, zaútočí na vaše zdraví: udělejte z detoxikační náplasti na nohy součást vašeho každodenního wellness programu!


100% čisté a přírodní složky.
Balení obsahuje 10 kusů náplasti.


Složení:
Bamboo charcoal (bambusové uhlí) 10g.
Turmaline (minerál Pyroelectricity nebo Aschentrekers) 1,5g
Bamboo vinegar (bambusový ocet) (Phyllostachys Bambusoides vinegar) (stremová šťáva) 2,2g.
Chithin and Chitosan chitin a chitosan (extrakt ze skořápek) 0,5g.
Sakura fa ecet 2 gramm
Corn starch (kukuřičný škrob) 1g.
Extrakt vitamínu C 2g.
Extrakt ze zeleného čaje 2g.


Návod k použití:
Náplastí se přilepují na noc na cca. 8 - 10 hodin na obě chodidla.
Pro detoxikaci, 5 po sobě následujících dní, pro obě nohy. Před spaním si nohy důkladně očistěte a nalepte náplasti na obě chodidla.
Umístění na základě obrázků na balení. Používejte ponožky, které zabrání případnému sesunutí náplasti během spánku. Pokud je po 5 dnech, poslední den ráno, náplast stále úplně promočená a má hnědavou, slizkou strukturu, doporučuje se v jejím používání pokračovat nebo ji v krátké době zopakovat, používat 1x týdně za účelem trvalého dobrého pocitu. Po použití náplast vyhoďte.


Skladování: skladujte na suchém, tmavém místě v dobře uzavřeném obalu.


Upozornění: Pouze k zevnímu použití. Náplast není lék, zdravotnická pomůcka a nenahrazuje použití předepsaných léků! Není vhodné pro děti a těhotné ženy. Nepoužívejte na otevřené rány. Ukládejte mimo dosah dětí.


Země původu: Čína.

Hmotnost 0.2 kg

EAN 3526758432612

Objem 10 ks náplastí/balenie


JinJang
JinJang

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading

SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek