DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Interherb for Men Prášek kolagen a kyselina hyaluronová pro muže - zázvor a limetka (396g)

Kód produktu: 102977

(0 hodnocení)



698 Kč s DPH581 Kč bez DPH

Dostupnost: 1 - 4 dní

Interherb for Men Prášek kolagen a kyselina hyaluronová s příchutí zázvoru a limetky se sladidlem, kolagenem, kyselinou hyaluronovou, rostlinnými extrakty, speciálně vybranými vitamíny a minerály. Výborně rozpustný, chutný nápoj v prášku bez cukru a konzervačních látek. K ochraně chrupavek a kloubů. Bez ohledu na věk je pro každého mimořádně důležité udržet si zdraví pohybového aparátu, a tedy i pohybovou aktivitu co nejdéle. Interherb rozpustný nápoj, který poskytuje přirozené složky chrupavek a kloubů v pečlivě vybraných poměrech a ve velkých dávkách.

- Zdravá pokožka, vlasy a nehty
- Funkce svalů, zdraví kostí a kloubů
- Dostatečná produkce testosteronu
- Snížení únavy
- Imunitní systém
- Duchovní svěžest

Komponenty:
- kolagen je základním stavebním materiálem pro strukturu kůže a chrupavky
- kyselina hyaluronová je tvůrcem kožní tkáně a má vysokou schopnost vázat vodu
- vitamín C podporuje zachování normálního stavu pokožky (a pojivových tkání), tedy její krásu a zdraví. Vitamin C hraje roli při udržování normálního stavu chrupavek (prostřednictvím normální tvorby kolagenu v těle), zatímco hořčík hraje roli při udržování správné funkce svalů a zdravých kostí, jakož i při snižování únavy
- zinek přispívá k udržení vhodné hladiny testosteronu v krvi, případně udržovat zdravou plodnost; podílí se na metabolismu tuků a uhlohydrátů, syntéze bílkovin; přispívá k udržení normálního stavu a činnosti imunitního systému, psychické činnosti, zraku; hraje roli při normálním vzhledu a zdraví pokožky, vlasů a nehtů
 - zinek a selen přispívají k ochraně buněk před oxidačním stresem

• 8000mg kolagenu/porce
• 100mg kyseliny hyaluronové / dávka
• S bisglycinátem hořečnatým, výtažky z Macy a Guarany
• Vyrobeno z hydrolyzovaného hovězího kolagenu střední molekulové hmotnosti a účinné absorpce
• Přirozeně bez lepku a laktózy

Dávkování: doporučenou denní dávku (1 odměrka / 12g) nápojového prášku za důkladného promíchání rozpusťte v 1,5-3,5dl studené vody (lze dále ředit podle chuti, na obsah účinné látky to nemá vliv), poté konzumujte jej nejlépe po jídle. Doporučujeme nepřetržitou konzumaci 2-3 měsíce, poté si dejte 2-týdenní přestávku!

Užitečný tip: Nejlepší, když je ledově studený! Pro dokonalé rozpuštění přidejte do nápojového prášku odměřeného ve sklenici za stálého míchání vodu nebo použijte šejkr.

Složení: hydrolyzovaný kolagen (hovězího původu); maltodextrin; bisglycinát hořečnatý; regulátor kyselosti (kyselina citrónová); kyselina L-askorbová (vitamin C); protihrudkující látka (fosforečnan vápenatý); hyaluronát sodný; extrakt z kořene Maca (Lepidium meyenii); Výtažek z ovoce Guarana (Paullinia cupana) (12% kofeinu); příchutě (limetka, zázvor); sladidla (glykosidy steviolu, sukralóza); síran zinečnatý monohydrát; stolní sůl; seleničitan sodný; pyridoxin hydrochlorid (vitamin B6).

Výživová hodnota ve 100g výrobku:
Energie: 1155Kj / 275kcal
Bílkoviny: 61,0g
Sacharidy: 8,1g (z toho cukr: 0,5g)
Tuky: 0,0g (z toho nasycené mastné kyseliny: 0,0g)
Vlákniny: 0,0g
Sůl: 0,2g
Referenční příjem průměrné dospělé osoby (8400kJ/2000kcal)

Obsah účinné látky/1 porce (12g):
Vitamin C: 200mg NRV*%: 250%
Hořčík: 120mg
Zinek: 10mg
Vitamin B6: 1,4mg
Selen: 55µg
Kolagen: 8000mg
Extrakt z kořene Maca: 100mg
Výtažek z ovoce Guarana: 100mg
z toho kofein⁕⁕: 12mg
Kyselina hyaluronová: 100mg

Alergeny: kofein.

Upozornění: jeho konzumace se nedoporučuje dětem, těhotným a kojícím matkám. Obsahuje kofein, proto se nedoporučuje pro ty, kteří jsou na něj citliví nebo trpí srdečními chorobami či vysokým krevním tlakem! Nepřekračujte doporučenou denní dávku! Nekonzumujte jej samotný, protože prášková látka může způsobit udušení!

Skladování: skladujte při pokojové teplotě (15-25°C), na suchém místě mimo cizí pachy, mimo dosah malých dětí. Po otevření obal výrobku opět uzavřete hladítkem.

Země původu: původ primární složky: Argentina.

Hmotnost 0.4 kg

EAN 5999542647420

Objem 396g


Interherb
Interherb

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading

SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek