DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Interherb Diet Shake Bílkovinný prášek s kolagenem a sladidlem - vanilka (528g)

Kód produktu: 58005

(0 hodnocení)



834 Kč s DPH695 Kč bez DPH

Dostupnost: 1 - 4 dní

Prášek na hubnutí s vanilkovou příchutí, proteinem, kolagenem a dietní vlákninou. Nápojový prášek s nízkým obsahem cukru, který lze připravit s vodou (v případě potřeby s mlékem nebo rostlinnými náhražkami mléka), snižuje pocit hladu, má sytící účinek a je bohatý na bílkoviny a kolagen pro přípravu koktejlů nebo pudinků. Je to perfektní volba pro diety na hubnutí, bezstarostné mlsání a zajištění dostatečného denního příjmu bílkovin pro lidi, kteří sledují hmotnost, dietují, sportovce a starší lidi (ty, kteří mají problémy s jídlem).

Nápojový prášek bohatý na bílkoviny, kolagen a vlákninu
S příchutí vanilky
Se sladidly, vitamíny a minerály
Pro přípravu koktejlů nebo lahodných pudinků

5 argumentů ve prospěch koktejlů Interherb:
1. Extrémně nízký obsah energie. Ve srovnání s podobnými koktejly na hubnutí má obzvlášť nízký obsah kalorií, takže můžete podlehnout sladkému pokušení a dát si jej jako dezert po hlavním jídle. Pokud je však cílem zhubnout, hlavní jídlo můžete nahradit koktejlem.
2. Vysoký obsah bílkovin. Obsahuje velké množství syrovátkového proteinu, který je bohatý na esenciální aminokyseliny. Strava s nízkým obsahem sacharidů, ale bohatá na bílkoviny podporuje kontrolu hmotnosti a může pomoci při budování svalů, zvláště pokud kombinujete stravu s fyzickou aktivitou a posilováním svalů.
3. Bohaté na vlákninu. Obsahuje tři druhy vlákniny - bambus, inulin, glukomanán - z nichž inulin poskytuje živiny pro prospěšné bakterie žijící ve střevním traktu. Glukomanán přispívá ke snížení hmotnosti v rámci nízkoenergetické diety. Za pocit sytosti je zodpovědná vláknina a vyšší příjem bílkovin, takže nadbytečnému příjmu kalorií bude pro vás mnohem snazší říci ne, co vám může pomoci k disciplinovanému stravování.
4. Vysoký obsah kolagenu. Jedinečností Interherb Intensive Weight Control Shake je významné množství obsahu kolagenu (5000 mg na porci). Kolagen je jedním ze stavebních kamenů chrupavek a kožní tkáně, takže pomáhá udržovat celistvost kloubů namáhaných nadváhou nebo i intenzivním sportem a jako bonus dokáže učinit vaši pokožku pevnější a mladší.
5. Obsahují mnoho vitamínů a minerálů. Vitamíny a minerály v našich koktejlech (vitamíny A, D3, E, Mg, Se, Cr) podporují fyziologické procesy v našem těle z mnoha směrů. Prostřednictvím enzymových systémů regulují metabolismus, pomáhají správnému fungování imunitního systému, svalů a nervové soustavy a chrání buňky.

Správné dávkování:
Pro Shake: odměrku (33 g) nápojového prášku rozpusťte ve 2,5dl studené vody (důkladným promícháním nebo šejkrem), nechte 1 minutu stát a poté vypijte! Buďte zdraví! Odměrnou lžičku naleznete v sáčku.
Na pudink: odměrka (33g) šejku smíchaná s 2dl studené vody za 5-10 minut zhoustne na báječný pudink. Vychutnejte si jej samotný nebo jej přidejte ke svému oblíbenému ovoci! Doporučujeme konzumovat vychlazené.

Složení: syrovátkový proteinový koncentrát, hydrolyzovaný hovězí kolagen, extrakt z kořene Amorphophallus konjac (95% glukomanan), inulin, aroma (vanilky), bambusová vláknina, zahušťovadlo (xantanová guma), jedlá sůl, oxid hořečna alfa-tokoferyl-acetát, seleničitan sodný, acetát retinolu, chlorid chromitý, cholekalciferol.

Výživová hodnota v jedné dávce:
Výživová hodnota v jedné dávce:
Energie: 497Kj / 118kcal
Bílkoviny: 21,0g
Sacharidy: 4,0g (z toho cukr: 1,4g)
Tuky: 1,3g (z toho nasycené mastné kyseliny: 0,87g, nenasycené: 0,43g, mononenasycené: 0,3g, polynenasycené: 0,13g)
Vlákniny: 3,0g
Sůl: 0,56g
Referenční příjem průměrné dospělé osoby (8400kJ/2000kcal)

Alergeny: syrovátkový protein (mléko).

Skladování: skladujte na chladném a suchém místě.

Země původu: EU.

Hmotnost 0.54 kg

EAN 5999542646577

Objem 528g


Interherb
Interherb

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading

SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek