DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Haas Natural Pudink s jahodovou příchutí (40g)

Kód produktu: 17678

(0 hodnocení)



32 Kč s DPH26 Kč bez DPH

Vyprodáno

Dostupnost: Vyprodáno

Lahodný, krémový puding s přírodní jahodovou aroma.
Bez lepku.
Přírodní aroma.
Přírodní barvivo.


Použití: na přípravu pudinku. Hotový puding je vhodný k přímé spotřebě, nebo jako náplň piškotového těsta, koláčů, do krémů, palačinek, cheesecakes atd.


Složení: Kukuřičný škrob, přírodní aroma, přírodní barvivo (karmíny).

 

Nutriční hodnoty ve 100g výrobku:
Energie: 1469Kj / 346kcal
Bílkoviny: 0,5g
Sacharidy: 85,0g (z toho cukr: <0,5g)
Tuky: 0,0g (z toho nasycené: 0,0g)
Sůl: <0,01 g
Laktóza: <0,1g

Referenční příjem průměrné dospělé osoby (8400kJ / 2000Kč)


Příprava pudingu: na 40g pudinkového prášku budeme potřebovat 500ml plnotučného nebo kokosového mléka. Pudinkový prášek rozmícháme s 2-3 polévkovými lžícemi cukru nebo sladidlem av 1/3 připraveného mléka. Zbývající 2/3 mléka necháme sevřít. Pak odstavíme ze sporáku a vlijeme předem připravenou směs s pudinkem. Puding za stálého míchání vaříme asi 1 minutu. Hotový puding nalijeme do misek vypláchnutých studenou vodou a necháme ztuhnout.
Příprava krému: na 40g pudinkového prášku budeme potřebovat 300ml plnotučného nebo kokosového mléka. Pudinkový prášek rozmícháme s 2-3 polévkovými lžícemi cukru nebo sladidlem av 1/3 připraveného mléka. Zbývající 2/3 mléka necháme sevřít. Pak odstavíme ze sporáku a vlijeme předem připravenou směs s pudinkem. Puding za stálého míchání vaříme asi 1 minutu. Hotový puding necháme vychladnout. 5 dkg másla pokojové teploty rozmixujeme a po lžičkách přidáváme studený pudink a vznikne nám krém. Krém dáme na upečené těsto.


Alergeny: může obsahovat stopy mléčné bílkoviny a siřičitany.


Skladování: Skladujte na chladném a suchém místě.


Země původu: Maďarsko.

Hmotnost 0.04 kg

EAN 5999543462633

Objem 40g


Haas Natural
Haas Natural

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading

SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek