DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Györgytea Třezalka tečkovaná olejové kapky - pro venkovní použití (50ml)

Kód produktu: 101749

(0 hodnocení)



237 Kč s DPH198 Kč bez DPH

Dostupnost: 1 - 4 dní

Olejem z třezalky lze léčit i menší řezné rány a poranění. Je také vhodný pro pomerančovou pokožku, která ztrpčuje život nejedné ženě. Pomáhá také při léčbě kožních onemocnění a příznivě účinkuje také na psoriázu, ekzém a vyrážky. Jeho protizánětlivé a uklidňující účinky jsou účinné i při rosacei či dermitidě. Může se používat i při zánětu křečových žil. Jeho kosmetické využití spočívá zejména v odstraňování vrásek.

Použití: výlučně pro venkovní použití! Dotčenou oblast natřete tenkou vrstvou výtažku 2-3krát během dne. Olej se do pokožky vstřebává obtížně, proto je třeba natřít jen jeho tenkou vrstvu a zbylý olej otřít. a popáleniny a spáleniny: mírně spálenou pokožku natřete tenkou vrstvou oleje, zmírňuje bolesti a urychluje hojení spálené části pokožky. Po použití oleje se nedoporučuje opalovat.

Složení: Olej z kukuřičných klíčků, olej z hroznových jadérek, extrakt z třezalky tečkované.

Skladování: po otevření skladujte dobře uzavřené na suchém a chladném místě (při pokojové teplotě). Výrobek by se měl uchovávat mimo dosah malých dětí!

Upozornění: Pouze k zevnímu použití. V případě jeho použití se nesmíte opalovat, protože třezalka může způsobit citlivost na světlo! Uchovejte mimo dosah dětí.

Země původu: Maďarsko.

Hmotnost 0.05 kg

EAN 5999566585043

Objem 50ml


Györgytea
Györgytea

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading

SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek