DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Györgytea No54 Čajová směs z kopřivy dvoudomé - čistící čaj (50g)

Kód produktu: 101682

(0 hodnocení)



213 Kč s DPH178 Kč bez DPH

Dostupnost: 1 - 4 dní

Jako čistící kúra, k dezinfekci, čištění krve a nejdůležitějších orgánů. Na jaře a na podzim se doporučuje čistící kúra, se kterou nám léčivé rostliny skvěle pomohou. Přírodní léčba zánětu v těle z bylin sbíraných a zpracovávaných s odbornou péčí, na základě tradic lidového léčitelství.

Příprava: 1 polévkovou lžíci (3g) čajové směsi zalijte 2,5dl horké vody a nechte 15 minut louhovat v zakryté nádobě a poté přeceďte.

Používání: doporučuje se dvakrát ročně (v březnu a v říjnu) podstoupit očistnou kúru trvající 4-6 týdnů, kdy budeme pít denně jeden šálek čaje na prázdný žaludek bez ochucování. Během kúry je třeba pít spoustu tekutin, v první řadě čisté vody. Jako kúra se doporučuje také ke zlepšení činnosti ledvin. Jeden šálek denně můžeme pít po dobu 6 týdnů, poté se doporučuje čtyřtýdenní přestávka. Čajová směs kopřivy dvoudomé detoxikuje, zbavuje organismus škodlivých látek, osvěží jej, čistí krev a nejdůležitější orgány. Pomáhá bojovat proti stresu, má uklidňující účinky a také uvolňuje stolici.

Složení: bez - květ, listy kopřiva dvoudomá - list, bříza - list, proskurník lékařský - list, černý rybíz - list, hloh - kvetoucí výhonky, pampeliška - list, zeměžluč - výhonky.

Skladování: Skladujte na suchém místě.

Upozornění: nedoporučuje se: v těhotenství a během kojení. Nedoporučuje se ani dětem do 12 let.

Země původu: Maďarsko.

Hmotnost 0.05 kg

EAN 5999566582226

Objem 50g


Györgytea
Györgytea

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading

SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek