DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Györgytea No41 Čajová směs z lípavce měkkého - čaj na štítnou žlázu (50g)

Kód produktu: 101621

(0 hodnocení)



213 Kč s DPH178 Kč bez DPH

Dostupnost: 1 - 4 dní

Čajová směs regulující fungování hormonu štítné žlázy. Léčivé rostliny dokáží regulovat správné fungování štítné žlázy, ať už jde o její nadměrnou nebo sníženou činnost. Přírodní léčba zánětu v těle z bylin sbíraných a zpracovávaných s odbornou péčí, na základě tradic lidového léčitelství.

Příprava: 1 polévkovou lžíci (3g) čajové směsi zalijte 2,5dl horké vody a nechte 15 minut louhovat v zakryté nádobě a poté přeceďte. Nepoužívejte kovové sítko.

Používání: během dne jej užívejte po doušcích, podle možností bez ochucování. Před polknutím čaj kloktejte nakloněný dozadu. Jelikož cílem je doplněno hormonů štítné žlázy a náš organismus produkuje a spotřebovává jednotlivé hormony během celého dne, doporučujeme postupné užívání čajové směsi během celého dne.
Pokud se na štítné žláze nacházejí i uzly, přiložte na ni na noc obklad z použité čajové směsi ke zmírnění oteknutí. Používání čajové směsi je účinné i při strumu. Jeden šálek denně lze užívat po neomezenou dobu.

Složení: svízel měkký - výhonky, dobromysl obecný - výhonky, meduňka lékařská - list.

Skladování: Skladujte na suchém místě.

Upozornění: čajová směs nemá žádné známé vedlejší účinky. Těhotným a kojícím ženám však čajovou směs doporučujeme jen v případě, že užívání hormonů předepsal lékař i během těhotenství, respektive kojení. Nedoporučuje se ani dětem do 12 let.

Země původu: Maďarsko.

Hmotnost 0.05 kg

EAN 5999566582349

Objem 50g


Györgytea
Györgytea

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading

SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek