DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Györgytea Natúrkozmetikum Tymiánový dětský koupel (200ml)

Kód produktu: 103305

(0 hodnocení)



282 Kč s DPH235 Kč bez DPH

Dostupnost: 1 - 4 dní

Neobsahuje umělé vůně, barviva ani konzervační látky. Sprchový gel vyrobený z přírodních ingrediencí, s jemně vyživujícím olivovým olejem, extraktem z heřmánku zklidňujícího pokožku a extraktem z tymiánu, který osvěžuje a usnadňuje dýchání. Hydratuje a chrání citlivou dětskou pokožku. Doporučuje se zejména pro kojence a děti nebo dospělé s citlivou pokožkou.

Použití: napusťte vodu a přidejte Györgytea Naturkosmetikum Tymiánový dětský koupel. Jemně napěňte a nechte vaše miminko, aby si v lázni zahrálo. Pro dosažení optimálního účinku se doporučuje 10-20 minutová koupel. Případně můžete nanést trochu koupele do dlaní a jemně s ní děťátko umýt. Potom ho opláchněte a pečlivě osušte.

Složení: Aqua, Sodium Cocoamphoacetate, Panthenol, Betain, Glycerin, Glyceryl Citrate/Lactate/Linoleate/Oleate and Caprylohydroxamic Polyglyceryl-4 Cocoate and Polyglyceryl-3 Caprate and Glyceryl Caprylate, Caprylohydroxamic Acid, Olea Europeae Oil, Xanthan Gum, Lactic Acid, Chamomilla Recutita Flower Extract, Thymus Vulgaris Oil, Tocopheryl Acetate, Chamomilla Recutita Flower Oil, Bisabolol.


Skladování: chraňte před slunečním zářením.

Upozornění: Pouze k zevnímu použití. Nepoužívat na otevřené rány. Při aplikaci zabraňte kontaktu s očima, ústy a sliznicemi. Nepoužívejte při přecitlivělosti na některou složku produktu. Ukládejte mimo dosah dětí.

Země původu: Maďarsko.

Hmotnost 0.22 kg

EAN 5999566585333

Objem 200ml


Györgytea
Györgytea

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading

SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek