DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Green Pharmacy Sprchový gel Zelená káva a zázvorový olej (500ml)

Kód produktu: 102627

(0 hodnocení)



114 Kč s DPH95 Kč bez DPH

Dostupnost: 1 - 4 dní

Sprchový gel Green Coffee and Ginger Oil - zelená káva a zázvorový olej od Green Pharmacy nejen čistí, ale poskytuje také příjemnou svěžest a sametovou hebkost, přičemž na pokožce zanechává lehkou a jemnou vůni. Je to perfektní volba pro ty, kteří chtějí, aby se z každodenního čištění stal zdravý a hýčkající zážitek, který zajišťuje, že o jejich pleť bude postaráno těmi nejlepšími ingrediencemi.


Značka Green Pharmacy patří do portfolia společnosti Elfa Pharm Polska, která se zaměřuje na výrobu a prodej prvotřídní kosmetiky. V tomto segmentu dosáhla značných úspěchů. Nabídka Green Pharmacy v současnosti zahrnuje několik desítek přípravků určených k péči o tělo, vlasy a obličej. Všechny využívají léčivou sílu rostlin – v jejich složení naleznete například výtažky z tymiánu, chmele, Aloe vera či máty. Společnost Elfa Pharm Polska si zakládá na tom, že své produkty vytváří s vášní a smyslem pro detail. Velký důraz je kladen na ekologičnost a bezpečnost.
Sprchové gely, šampony, mýdla a ostatní výrobky značky Green Pharmacy neobsahují parabeny ani jiné potenciálně škodlivé látky a nejsou testovány na zvířatech.
Kosmetika Green Pharmacy představuje perfektní spojení poznatků tradiční bylinné medicíny a moderní vědy.
Její mimořádnou účinnost potvrzují certifikáty renomovaných zkušebních laboratoří i nadšené ohlasy milionů spokojených zákazníků.
Značka Green Pharmacy jistě zaujme všechny jedince, kteří touží po kráse i zdraví, trpí různými dermatologickými problémy a shánějí kvalitu za rozumnou cenu.


Green Pharmacy neobsahuje parabeny, silikony, PEG.


Sprchový gel jemně čistí a hydratuje.
Jeho přirozená hodnota pH chrání pokožku.
Extrakt ze zelené kávy a zázvorový olej stimulují a zlepšují krevní oběh.
Zázvorový olej má antioxidační vlastnosti, které pomáhají chránit kůži.
Vhodné pro každodenní použití.


Použití: naneste trochu gelu do dlaní a aplikujte na pokožku, následně opláchněte dostatečným množstvím vody.


Složení / INCI: Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Sorbitol, Cocamidopropyl Betaine, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Coffea Arabica Seed Extract, Zingiber Officinale Root Oil, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Glyceryl Oleate, Coco-Glucoside, Sodium Chloride, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Glycerin, Citric Acid, Parfum, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Tocopherol, Citral, Eugenol, Linalool, Limonene, Geraniol, Eucalyptus Globulus Oil, Citrus Aurantium Peel Oil, CI 15985, CI 19140.


Země původu: Polsko.

Hmotnost 0.5 kg

EAN 4823015945113

Objem 500ml


Green Pharmacy
Green Pharmacy

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading

SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek