DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Green Pharmacy Sprchový gel Damaská růže a bambucké máslo (500ml)

Kód produktu: 102628

(0 hodnocení)



114 Kč s DPH95 Kč bez DPH

Dostupnost: 1 - 4 dní

Sprchový gel Damašská růže a bambucké máslo od Green Pharmacy nejen čistí, ale poskytuje také příjemnou svěžest a sametovou hebkost, přičemž na pokožce zanechává lehkou a jemnou vůni. Je to ideální volba pro ty, kteří chtějí z každodenního čištění udělat tak trochu luxusní zážitek a zároveň mít jistotu, že o jejich pleť je postaráno těmi nejlepšími ingrediencemi.


Značka Green Pharmacy patří do portfolia společnosti Elfa Pharm Polska, která se zaměřuje na výrobu a prodej prvotřídní kosmetiky. V tomto segmentu dosáhla značných úspěchů. Nabídka Green Pharmacy v současnosti zahrnuje několik desítek přípravků určených k péči o tělo, vlasy a obličej. Všechny využívají léčivou sílu rostlin – v jejich složení naleznete například výtažky z tymiánu, chmele, Aloe vera či máty. Společnost Elfa Pharm Polska si zakládá na tom, že své produkty vytváří s vášní a smyslem pro detail. Velký důraz je kladen na ekologičnost a bezpečnost.
Sprchové gely, šampony, mýdla a ostatní výrobky značky Green Pharmacy neobsahují parabeny ani jiné potenciálně škodlivé látky a nejsou testovány na zvířatech.
Kosmetika Green Pharmacy představuje perfektní spojení poznatků tradiční bylinné medicíny a moderní vědy.
Její mimořádnou účinnost potvrzují certifikáty renomovaných zkušebních laboratoří i nadšené ohlasy milionů spokojených zákazníků.
Značka Green Pharmacy jistě zaujme všechny jedince, kteří touží po kráse i zdraví, trpí různými dermatologickými problémy a shánějí kvalitu za rozumnou cenu.

Green Pharmacy neobsahuje parabeny, silikony, PEG.


Sprchový gel jemně čistí a hydratuje.
Jeho přirozená hodnota pH chrání pokožku.
Zanechává na pokožce jemnou vůni.
Damašková růže podporuje elasticitu a tónující efekt pokožky.
Bambucké máslo intenzivně hydratuje a vyživuje pokožku.
Vhodné pro každodenní použití.


Použití: naneste trochu gelu do dlaní a aplikujte na pokožku, následně opláchněte dostatečným množstvím vody.


Složení / INCI: Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Sorbitol, Cocamidopropyl Betaine, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Rosa Damascena Extract, Butyrospermum Parkii Butter, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Glyceryl Oleate, Coco-Glucoside, Sodium Chloride, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Glycerin, Citric Acid, Parfum, Sodium Benzoate, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Tocopherol, Citronellol, Linalool, CI 14720.


Země původu: Polsko.

Hmotnost 0.5 kg

EAN 4823015945106

Objem 500ml


Green Pharmacy
Green Pharmacy

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading

SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek