DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Forpro Bio špagety z černé fazole (200g)

Kód produktu: 103149

(0 hodnocení)



134 Kč s DPH111 Kč bez DPH

Dostupnost: 1 - 4 dní

Forpro CarbControl BIO těstoviny z černé fazole zpožďují vstřebávání sacharidů, přispívají k redukci hmotnosti a kontrole cholesterolu. Zvyšuje pocit sytosti v žaludku a obsahuje o 50 % méně kalorií než tradiční těstoviny. Díky extra vysokému obsahu bílkovin a vlákniny je nejlepším doplňkem stravy sportovce a dokonale se hodí při dietách. Stabilizuje funkce střev a snižuje problémy se zácpou.

Pro podporu sportovního životního stylu poskytuje dlouhodobou energii díky pomalému vstřebávání sacharidů. Jeho konzumace je ideální po celý den.

Vegan.
Bez pšenice.
Bez GMO.

Výhody konzumace Forpro CarbControl Black Bean Protein Pasta v porovnání s tradičními suchými těstovinami:

1. Vysoký obsah bílkovin: Těstoviny z černé fazole jsou bohaté na bílkoviny, které jsou důležitým stavebním kamenem pro svaly a pomáhají udržovat pocit plnosti.

2. Bezlepkové: těstoviny z černé fazole jsou bezlepkovou alternativou k tradičním suchým těstovinám, díky čemuž jsou výbornou volbou pro ty, kteří drží bezlepkovou dietu nebo trpí intolerancí.

3. Nízký obsah uhlohydrátů: Těstoviny z černé fazole mají nižší obsah uhlohydrátů, takže mohou pomoci stabilizovat hladinu cukru v krvi a přispět ke snížení hmotnosti nebo k jejímu udržení.

4. Vysoký obsah vlákniny: Vysoký obsah vlákniny v těstovinách z černé fazole může napomáhat trávení, snižovat hlad a podporovat zdravé vyprazdňování.

5. Bohaté na živiny: těstoviny z černé fazole obsahují několik důležitých živin, jako je železo, draslík, hořčík a vitamíny skupiny B, které mohou přispět ke zdravému krevnímu oběhu, nervové soustavě a energetické hladině.

Složení: bio černá fazole, voda.

Výživová hodnota ve 100g výrobku:
Energie: 1385Kj / 330kcal
Tuky: 5,1g (z toho nasycené mastné kyseliny: 1,1g)
Sacharidy:21,0g
Bílkoviny: 43,0g
Sůl: 0,15g
Železo: 11,2g
Referenční příjem průměrné dospělé osoby (8400kJ/2000kcal)

Použití a příprava: těstoviny vložíme do asi desetinásobného množství horké vody a za opatrného míchání uvaříme za 3-5 minut do měkka.

Skladování: na chladném a suchém místě.

Země původu: HU.

Hmotnost 0.2 kg

EAN 5999104003022

Objem 200g


Forpro CarbControl
Forpro CarbControl

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading

SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek