DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 4500 Kč

info@herbahouse.cz

+421 948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Exilis Pleťový krém proti vráskám (50ml)

Kód produktu: 58909

(0 hodnocení)



783 Kč s DPH653 Kč bez DPH

Dostupnost: 1 - 4 dní

Kombinovanou silou kyseliny hyaluronové, bambuckého másla, oleje z granátového jablka, kolagenu a planktonu zlepšuje kontury obličeje, bojuje proti nepoddajným vráskám a redukuje viditelné známky stárnutí.


Díky schopnosti složek vázat vodu a zadržovat ji hydratuje a zlepšuje schopnost naší pokožky absorbovat a zadržovat vlhkost. Zlepšuje texturu pleti a oddaluje viditelné známky stárnutí. Napíná pokožku, odstraňuje vrásky a zvyšuje elasticitu pokožky. Revitalizuje stárnoucí pleť a zanechává pevnou a jemnou pleť.

 

Kyselina hyaluronová
Je oblíbenou ingrediencí v kosmetickém průmyslu v boji proti vráskám a již desetiletí se úspěšně používá v produktech péče o pleť. Její protivráskový účinek je vynikající a díky mnoha pozitivním vlastnostem účinně zlepšuje texturu pokožky. Kyselina hyaluronová se nachází v největším zastoupení v pokožce a její klesající hladina s věkem je na pokožce nejvýraznější. Tento proces je patrný již začátkem 30. let, proto se při péči o naši pokožku vyplatí používat přípravky s obsahem kolagenu. Díky své vysoké schopnosti vázat a zadržovat vodu hydratuje a zlepšuje schopnost naší pokožky absorbovat a zadržovat vlhkost. Zvyšuje pevnost a pružnost pokožky, vyhlazuje vrásky a zároveň pokožku obličeje. Působí komplexně pozitivně na naši pokožku, čímž oddaluje viditelné známky stárnutí. Její účinnost proti akné a dermatitidě byla prokázána.
Urea
Urea (urea) je důležitou složkou produktů péče o pleť proti stárnutí, neboť díky svému zpevňujícímu účinku redukuje viditelné vrásky. Další důležitou pozitivní vlastností je, že komplexně zlepšuje stav pokožky. Jeho hloubková hydratační vlastnost zjemňuje pokožku, neboť hydratuje a zlepšuje schopnost pokožky zadržovat vodu, čímž zajišťuje hedvábnou pleť. Může se použít také na suchou, atopickou pokožku.
Bambucké máslo
Jednou z klíčových ingrediencí pro hydrataci naší pokožky je bambucké máslo. Díky pomalému vstřebávání poskytuje naší pokožce dlouhotrvající hydrataci, což je jeden z nejdůležitějších kroků v péči o naši pleť a boji proti vráskám. Pečuje o podrážděnou pokožku, zmírňuje kožní problémy a má i mírný přirozený účinek ochrany před sluncem. Doporučuje se užívat i při ekzémech.
Olej z granátového jablka
Olej z granátového jablka, bohatý na antioxidanty, napíná pokožku a zvyšuje její elasticitu a zároveň revitalizuje stárnoucí pokožku. Jeho účinnost spočívá také v tom, že zvyšuje tvorbu kolagenu v pokožce, čímž redukuje vrásky. Díky antioxidantům podporuje schopnost pokožky obnovovat se. Poskytuje naší pokožce ochranu před škodlivými vlivy prostředí a také zpomaluje proces stárnutí pokožky způsobený UV zářením. Hydratuje a zlepšuje stav zanícené pokožky.
Kolagen
Kolagen je zodpovědný za elasticitu pokožky, kterou si naše tělo dokáže vyrobit samo. Je to hlavní bílkovina naší pokožky, jejíž hladina s přibývajícími léty neustále klesá, a proto je třeba ji vyměňovat. Od 20. a 30. let 20. století lze zaznamenat klesající trend, kdy se vyplatí postarat se o jeho výměnu během naší rutinní péče o obličej. Napíná pokožku, odstraňuje vrásky, je důležitou složkou kosmetiky proti vráskám.
Plankton
Okamžitý zpevňující účinek krému má na svědomí plankton. Všestranná složka péče o pleť, která ošetřuje pokožku a může poskytnout viditelné výsledky v krátké době. Má také antibakteriální vlastnosti, které přispívají k posílení ochranné bariéry pokožky, přičemž chrání před UV zářením a vyhlazuje viditelné vrásky.


Použití: Lehce si navlhčete obličej a poté do něj jemně vmasírujte krém. Díky rychlému vstřebávání lze krém používat jak ve dne, tak iv noci.


Složení/INCI: Kyselina hyaluronová, urea, bambucké máslo, olej z granátového jablka, kolagen, plankton.

 

Skladování: Skladujte na suchém a chladném místě!


Upozornění: Pro vnější použití. Nepoužívejte pokud jste alergičtí na kteroukoli složku produktu. Ukládejte mimo dosah dětí. Nevystavujte extrémním teplotám a chraňte před přímým slunečním světlem.


Země původu: EU/mimo EU.

Hmotnost 0.05 kg

EAN 5999861052028

Objem 50ml


Exilis

Komentáře

Zatím nebyl vložený žádný komentář.


 
 

Loading


SLEDUJTE NÁS NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Přihlaste se k odběru novinek